Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Στις 25 Απριλίου 2023 ο Ήλιος από τις 04° 58’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας οπλίσει με μπόλικη υπομονή και επιμονή και θα τονίσει μέσα μας το αίσθημα του καθήκοντος. Θα μπορέσουμε να βάλουμε κάτω τα τεκταινόμενα και, με γνώμονα τη λογική και τη σοβαρότητα, να αναλύσουμε τα γεγονότα και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η όψη αυτή είναι άκρως βοηθητική σε ό,τι αφορά τους στόχους μας, φτάνει και εμείς να είμαστε αρκούντως προετοιμασμένοι, αφοσιωμένοι στον όποιο σκοπό μας και αποφασισμένοι να έχουμε πρακτικά αποτελέσματα. Η ωριμότητα και η υπευθυνότητα που θα δείξουμε θα εκτιμηθεί, τόσο από τους ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία, όσο και, γενικά, από τους ανθρώπους που απαρτίζουν τους κύκλους που κυκλοφορούμε.

Η όψη αυτή είναι εξαιρετική για να ζητήσουμε μια συμβουλή ή επαγγελματική καθοδήγηση από άτομα πιο έμπειρα από εμάς ή, στον αντίποδα, να μας ζητηθεί, είτε η γνώμη μας για κάτι σοβαρό, είτε να χρειαστεί να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας σε άλλα άτομα εκπαιδεύοντάς τα. Θα κερδίσουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη ατόμων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και μέσα σε κοινωνικές ομάδες ή συλλόγους ή ακόμα και σε χώρους εκπαίδευσης.

Σε κάθε περίπτωση, η όποια αναγνώριση και πρόοδός μας θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ανάληψη καθηκόντων και ευθυνών. Επίσης, θα πρέπει να δεσμευτούμε να τηρήσουμε τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας. Γενικά, η όψη αυτή μας καλεί να έχουμε μια ρεαλιστική ματιά θεώρησης των καταστάσεων γύρω μας, έτσι ώστε να μην είμαστε αιθεροβάμονες, καθώς και προσγειωμένη αισιοδοξία και να δείξουμε την απαραίτητη προνοητικότητα για να μπορέσουν να δικαιωθούν οι επιδιώξεις μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο;
Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
ΚΡΙΟΣ

Θα μπορέσετε να ανακτήσετε την εσωτερική σας δύναμη, να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να βρείτε τα πατήματά σας. Εκμεταλλευτείτε τη γνώση που έχετε αποκτήσει από γεγονότα του παρελθόντος και τη διαίσθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε καθώς, μέσα από άτομα που κινούνται στους ίδιους με εσάς κύκλους, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε κάποια τρέχοντα προβλήματά σας. Η αίσθηση της ασφάλειας που θα σας δοθεί, θα σας βοηθήσει να πετύχετε σημαντικούς στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε γενικά τη δημόσια εικόνα σας και ειδικά την επαγγελματική. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν θα σας δοθεί χωρίς προσπάθεια και αρκετή δουλειά. Μια οικονομική συμφωνία θα γίνει κάπως παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξτε την απαραίτητη ωριμότητα σε κάποιο, είτε επαγγελματικό, είτε προσωπικό σας θέμα και προσπαθήστε να έχετε συγκρατημένη αισιοδοξία όσον αφορά κάποιους στόχους σας. Εύνοια δέχεστε αναφορικά με κοινωνικές επαφές και σχέσεις με το εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Θα νιώσετε ότι κάποιες επιθυμίες σας, κυρίως επαγγελματικές, εκπληρώνονται, κάτι που θα σας προσφέρει οικονομική ασφάλεια άρα και σιγουριά. Αισθηματικά, θα διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε, όχι μόνο δυναμικά αλλά και με την αναγκαία ωριμότητα.

Άποφάσεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο ή να βελτιώσετε τις, μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας, συνθήκες δίνοντας τέλος σε ασυνεννοησίες και προβλήματα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα και σταθερή σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η εργατικότητά σας καθώς και το επαγγελματικό σας ήθος θα επιβραβευτούν από τους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, είτε υλικά, είτε ηθικά. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο σταθερή καθώς θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας το οποίο χρειάζεται εσάς και τη στήριξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή και να προχωρήσετε στο επόμενο σημαντικό στάδιο αναφορικά με τα αισθηματικά σας. Εκτός, φυσικά, από τους ερωτικούς σας στόχους, μπορείτε να πετύχετε και άλλους εξίσου σημαντικούς ειδικά σε ό,τι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τη σταθεροποίηση των οικονομικών σας και, ως εκ τούτου, τόσο την ομαλοποίηση των σχέσεών σας με τους οικείους σας, όσο και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων σας. Αντιμετωπίστε με ρεαλισμό τις όποιες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα θελήσετε, και θα τα καταφέρετε, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη και να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύνοια δέχεστε σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες, ταξίδια και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, κάτι που θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να κάνετε και κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές κινήσεις. Τα έσοδά σας αναμένεται να αυξηθούν, ειδικά αν εργάζεστε στο σπίτι ενώ κέρδη θα έχετε, είτε από αγοραπωλησία, είτε από οικονομική εκμετάλλευση ακινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, με την όψη αυτή, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε καθαρά προσωπικό επίπεδο. Νιώθετε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλά και δεν φοβάστε να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε σκληρά και αποφασιστικά.