Λένα, Να μία Λακούβα!

Στην γωνία Νεοφύτου και Δούκα, απέναντι από το Ιερό του Αγίου Δημητρίου έχουμε έναν κρατήρα, που ενδείκνυται για σκίσιμο ελαστικού το λιγότερο και για διάστρεμμα αστραγάλου μέχρι και σπάσιμο ποδιού το περισσότερο.

Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμα μυρίζει η (άτσαλα) φρεσκοστρωμένη άσφαλτος της Νεοφύτου. Όμως αυτό το χάλι, που προκαλεί διάστρεμμα εύκολα, και απίστευτες ζημιές σε αυτοκίνητα δεν το είδε κανεις. Πρόκειται για ένα απο τα σημεία παγίδες στους δρόμους του Δήμου Χαλκιδέων για πεζούς, αυτοκίνητα και μηχανάκια.

Επειδή λοιπόν, η κ.Έλενα Βάκα έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα ασφαλτόστρωσης με στόχο να μπει στο βιβλίο γκίνες ως τη Δήμαρχο με τα περισσότερα χιλιόμετρα ασφάλτου που έχουν πέσει επί θητείας της (για καλοτεχνία έργου ούτε λόγος, χάνει απο τα αποδυτήρια), καταλήξαμε στο συμπέρασμα, πως παρακαλά για λακούβες, ώστε να χαίρεται καθω΄ς τις καλύπτει με νερό και χώμα, φωτογραφιζόμενη επί τω έργω περήφανη, πως παράγει έργο!

Οπότε, “Λένα, Να μία Λακούβα! Όλη δική σου”

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει καταμέτρηση των πολιτών, που έχουν υποστεί τραυματισμούς, περπατώντας σ’ αυτούς τους δρόμους και πεζοδρόμια και των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές. Έτσι για την ιστορία….