Δυναμώνει τον συνδυασμό του ο Γιώργος Σπύρου – Τρεις νέοι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:
• Κώστας Ντεγιάννης
Ο Κώστας Ντεγιάννης είναι 36 χρόνια πυροσβέστης, έχει υπηρετήσει 8 χρόνια στην Πυροσβεστική υπηρεσία Χαλκίδας και 28 χρόνια στην Πυροσβεστική υπηρεσία αεροδρομίου Τανάγρας, ως εκπαιδευτής διασώστης σε πολεμικά αεροσκάφη. Έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία, την ιστιοπλοΐα και το θέατρο. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Άρτεμις και του Γιάννη. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Γιώργος Παλαιολόγος
Ο Γιώργος Παλαιολόγος σπούδασε στην σχολή Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας, ενώ η αγάπη του για τη διατήρηση μνημειακών στοιχείων μιας πόλης τον ώθησε στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης, με τίτλο «Ολοκληρωμένη Προστασία Ιστορικού Δομημένου Περιβάλλοντος». Παράλληλα κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι και κατέληξε δευτερεύον επάγγελμα, είναι η εναέρια βιντεοσκόπηση. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Κατερίνα Σεπετή
Η Κατερίνα Σεπετή με καταγωγή από τα Φύλλα, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Καρατζά και μητέρα 3 παιδιών. Απασχολείται στην επιχείρηση που διατηρούν οι γονείς της, στο πρατήριο υγρών καυσίμων στα Φύλλα, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με την εταιρεία ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Χαλκίδας, ως συνοδός σε παιδιά δημοτικών σχολείων Βασιλικού.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.