«Ψωνάρα, μια τριτοτέταρτη ηθοποιός» – Έξαλλο το Twitter με τη Σολωμού για το «ξέρετε ποια είμαι..»

Όπως φαίνεται, τόσο η καταγγελία της Ζέτας Μακρυπούλια, όσο και αυτή τη Μαρίας Σολωμού, γύρισε μπούμερανγκ στις δυο γυναίκες

Μετά την Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Σολωμού βγήκε να πει την δική της εμπειρία με την ίδια αεροπορική εταιρεία, το οποίο ωστόσο -αν κρίνει κανείς από τις αντιδράσεις στα social media- είχε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα ήθελαν οι δύο γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού τόνισε πως θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη ωστόσο της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού, αφού όπως ισχυρίζεται δεν την ενημέρωσε κανένας από την αεροπορική εταιρεία πριν φτάσει στο αεροδρόμιο.

Χαμός στο twitter με τη Σολωμού και Μακρυπούλια

Τα ξεσπάσματα των δύο γυναικών σήκωσαν μεγάλη συζήτηση στα social media και άνοιξαν έναν διάλογο περί των «απαιτήσεων» που -πιθανώς- έχουν οι διάσημοι άνθρωποι να τους αντιμετωπίζουν οι άλλοι διαφορετικά από τους «κοινούς θνητούς».

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι επειδή τόσο η Ζέτα Μακρυπούλια, όσο και η Μαρία Σολωμού είναι πασίγνωστες στην Ελλάδα θα πρέπει ακόμα και στην περίπτωση που εκείνες ευθύνονται για κάτι, οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας να κάνουν τα «στραβά μάτια» και να τους επιτρέψουν να πετάξουν.

Από την άλλη υπάρχουν κι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι οι δύο γυναίκες έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή διαφήμιση στην εν λόγω αεροπορική εταιρεία.

Όλα τα παραπάνω εκφράζονται με τις χιλιάδες αντιδράσεις στο Twitter, με τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά τόσο για την Μαρία Σολωμού όσο και για Ζέτα Μακρυπούλια.