Χρυσός ή άνθρακας, η συνεργασία Γκόγκου – Μπουροδήμου

Με βαρύγδουπο λόγο και σχεδόν συγκινητικό ανακοίνωσε χτες, η κ.Τζοβάννα Γκόγκου πως προχωράει εις γάμου κοινωνία με τον Γιάννη Μπουροδήμο, ενώνοντας τον συνδυασμό της με το δικό του.
Βέβαια, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πολύ καλά, πως ο συνδυασμός της του 2019 «Βήμα Στο Αύριο» έμεινε βήμα μετέωρο, αφού πλάι της στο δημοτικό συμβούλιο παρέμεινε μόλις ένας εκλεγμένος δημοτικός της σύμβουλος, καθώς οι υπόλοιποι της έχουν κουνήσει μαντήλι και το 80% του συνόλου της παράταξής της, που δεν εξελέγησαν, την έχουν ήδη εγκαταλείψει.
Τα «Εγώ» και τα «Εμείς» λοιπόν που αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Τζοβάννα Γκόγκου αφορούν μόνο την ίδια.
Άλλωστε είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, πως βρήκε δυσκολίες αξεπέραστες, για να στήσει ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές, δεδομένου ότι η πειθώ της έχει ξεθωριάσει.
Και επιπλέον το μικρόβιο της εκλογής σε θώκο εξουσίας σαν σαράκι την τρώει, οπότε εύκολα πήρε την απόφαση να κατέβει στις δημοτικές εκλογές κάτω από τον πρώην Δήμαρχο, Γιάννη Μπουροδήμο, αφήνοντας εκτός κομματικές ταυτότητες και πολιτικές καταβολές.
Την ίδια, αυτή η προσχώρηση μπορεί και να της αποβεί θετικά, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα βγει σε καλό στον Γιάννη Μπουροδήμο ή θα καταλήξει άνθρακας ο θησαυρός του «γάμου».