Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης από Σαλαμίνα: Στήριξη της οικογένειας με αυξήσεις μισθών και συντάξεων

Στόχος για την επόμενη τετραετία είναι η στήριξη της οικογένειας και οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων, είπε σήμερα (13/6) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στους κατοίκους της Σαλαμίνας και έστειλε για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι μετά τις εκλογές η Ελλάδα έχει ανάγκη από κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία «για να μην μπούμε σε περιπέτειες». 

«Αναρωτιέμαι πόσοι θα ήταν διατεθειμένοι να στοιχηματίσουν πριν τις εκλογές ότι θα κάναμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη δύναμη σε όλη τη Β’ Πειραιά; Μπορέσαμε και πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα γιατί οι πολίτες της Β΄ Πειραιά επιβράβευσαν το έργο μας, την επιστροφή στην ανάπτυξη, τη στιβαρή πολιτική στα εθνικά θέματα, επιβράβευσαν τη γλώσσα του πραγραμματισμού και απέρριψαν τον διχασμό και την τοξικότητα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι «η κάλπη της 21ης Μαΐου έστειλε ένα μήνυμα ευθύνης. Οι πολίτες εναπόθεσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία».

Αναφερόμενος στο θέμα της δημόσιας υγείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για «απελπισμένη αντιπολίτευση που λέει σαχλαμάρες για ιδιωτικοποίηση» και ξεκαθάρισε ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων καθώς, όπως επισήμανε, η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που ενώνει.