Κουτσαύτης, Γκοσιμήδα και Κατσιφής υποψήφιοι του Γιώργου Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

• Άγγελος Κουτσαύτης
Ο Άγγελος Κουτσαύτης είναι γιός του επιχειρηματία και Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Σπύρου Κουτσαύτη. Ως ελεύθερος επαγγελματίας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου. Στον ελεύθερο χρόνο του είναι λάτρης του ναυταθλητισμού και κοινωνικά ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Αγωνία του, η εξέλιξη και ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων, με δημότες που θα νοιώθουν υπερήφανοι για τον τόπο τους. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Κώστας Κατσιφής
Ο Κωνσταντίνος Κατσιφής, έχει σπουδάσει Τεχνικός Μαγειρικής – Αρχιμάγειρας (Chef). Καταξιωμένος στο χώρο του, έχει εργαστεί στο Storey’s foodybar ghetto, στο εστιατόριο «Μαραθιά» της Τήνου και την φετινή σεζόν στο Costa Navarino, στην Πήλο. Με κοινωνική ευαισθησία, συμμετέχει σε δράσεις του Νοσοκομείου Χαλκίδας, του «Make a Wish», στο Σύλλογο «Θυμήσου θα ξαναβγεί ο ήλιος Αλέξανδρος» και συμμετέχει ενεργά σε ημερίδες φορέων για τα ΑμεΑ και τον παιδικό καρκίνο. Είναι κάτοικος Δροσιάς Ανθηδόνας.

• Δώρα Γκοσιμήδα
H Δώρα Γκοσιμήδα, είναι κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκοσιμήδα, υπαλλήλου επί σειρά ετών στη Νομαρχία και μετέπειτα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Κουτσογιάννη, καταξιωμένο αθλητή και προπονητή καλαθοσφαίρισης και έχουν αποκτήσει τρείς κόρες.
Είναι πτυχιούχος βρεφονηπιοκόμος, ενώ είχε εργαστεί στο Αστικό ΚΤΕΛ Χαλκίδας, για μια 20ετία. Σήμερα ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και είναι Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου “Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Χαλκίδας” (ΧΒΑ). Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.