Ανακοινώθηκε ο Θεοφάνης Σπανός, υποψήφιος της δημοτικής κίνησης του Γιώργου Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο, τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

  • Θεοφάνης Σπανός

Ο Θεοφάνης Σπανός έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Χαλκίδα. Είναι γιος του αείμνηστου επιχειρηματία Κώστα Σπανού, αδερφού του δημάρχου Γιάννη Σπανού, και της πρώην Προέδρου της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας Σόνιας Σπανού. Έχει σπουδάσει διεθνείς σχέσεις και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Νότινγχαμ (University of Nottingham) και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Δημόσια Πολιτική από το UCL. Έχει εργαστεί για πάνω από δέκα  χρόνια στον τομέα των ακινήτων ως επιχειρηματίας και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος νέας γενιάς και δια βίου μάθησης, όπου με ελαχιστότατα μέσα έτρεξε τα προγράμματα δια βίου μάθησης  και εισήγαγε νέους θεσμούς, όπως το δημοτικό συμβούλιο εφήβων. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Σκαρλάτου και πατέρας ενός γιου, του Κώστα.

  • Κλαίρη Κολούτσου

Η Κλεοπάτρα (Κλαίρη) Κολούτσου έχει σπουδάσει στη Σχολή Κομμωτικής  VANG με εξειδίκευση στη σχολή HOB του Λονδίνου, επάγγελμα που ασκεί μέχρι σήμερα. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και μητέρα 2 παιδιών, του Άγγελου και του Ιωάννη. Είναι μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και κάτοικος του Βαθέος Αυλίδας. 

  • Βούλα Κρόκου

Η Παρασκευή (Βούλα) Κρόκου γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στο Βασιλικό. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Έχει δραστηριοποιηθεί ως μέλος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Βασιλικού και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού, ενώ έχει πάρει μέρος και σε τοπικά θεατρικά δρώμενα. Συμμετέχει ενεργά στο σύλλογο Περιβάλλοντος και Φυσικού Κάλλους Μακρυχωρίου Ευβοίας, χωριό από όπου κατάγονται οι γονείς της. Είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Συγγελάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Είναι κάτοικος Βασιλικού.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.