Δυναμική ευβοϊκή παρουσία στην Πανελλήνια Συνάντηση της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων

Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την Πανελλαδική της Συνάντηση το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο. Εκεί βρέθηκαν και εκπροσώπησαν δυναμικά την Εύβοια μέσα απο τις θέσεις που κατέχουν, εκτός των άλλων, ο πρ. Υφυπουργός Σίμος Κεδίκογλου, ο Υπεύθυνος Αγροτικών Φορέων Ν.Δ Ευβοίας Μιχάλης Καλαβρής και ο Ευβοιώτης επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας Ελλάδος, Θάνος Αγγελάκης.


250 και πλέον συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα καθώς και αρκετά στελέχη του αγροτικού, μέσω της πλατφόρμας zoom, συζήτησαν για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα, όπως και για τα όσα πραγματοποιήθηκαν από τη Γραμματεία Αγροτικών Φορέων την τελευταία χρονιά.
Το παρών έδωσαν ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Σμυρλής, ο πρ. Υφυπουργός Γιώργος Στύλιος, ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, οι Γενικοί Γραμματείς του ΥΠΑΑΤ Χριστιάνα Καλογήρου και Δημήτρης Παπαγιανίδης, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Σέρκο Χαρουτουνιάν, οι Αντιπρόεδροι του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης και Γεωργία Αθανασάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός, ο Συντονιστής του Διαγραμματειακού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Συντονιστής του Διατομεακού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τσιαγκλιώτης, οι Γραμματείς Εθελοντισμού και Ποιότητας Ζωής, Πίστη Κρυσταλίδου και παλαιών Βουλευτών και Ευρωβουλευτών Θοδωρής Σκρέκας, ο Αναπληρωτής Έκο κος Σαμπάνης, Συντονιστές της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων και Επικεφαλής κλιμακίων από όλη την Ελλάδα, όπως και πρόεδροι Συνεταιρισμών από όλη την Επικράτεια.


Την διοργάνωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους μέσω zoom, ο πρ. Υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κώστας Μπαγινέτας, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου και ο πρ.Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Σπύρος Μάμαλης.
Η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων δηλώνει έτοιμη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίπλα στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.