Συγκίνηση! Δε θα πιστεύεις τι έκανε αυτός ο σκύλος για να τον υιοθετήσουν

Ένα απρόσμενο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βραζιλία κι έγινε viral μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, που συγκίνησε τους πάντες!

Δυστυχώς, πολλά σκυλιά έχουν την κακή τύχη να ζουν στο δρόμο, με κίνδυνο της ζωή τους, ενώ σπάνια βρίσκουν σπίτι και οικογένεια χάρης το μεγάλο μέγεθός τους ή το γεγονός ότι είναι ημίαιμα και όχι κάποιας εντυπωσιακής ράτσας.

Ένα συγκινητικό περιστατικό, συνέβη στη Βραζιλία, σε ένα καταφύγιο ζώων, όπου μια κοπέλα έψαχνε ποιο σκυλάκι θα υιοθετήσει και θα του χαρίσει το παντοτινό του σπίτι. Ένας Γερμανικός Ποιμενικός, όμως, ήθελε τόσο πολύ να τον πάρει μαζί της που δεν της άφησε και πολλά…περιθώρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο  Só Notícia Boa, ο σκυλάκος την ικέτευε με το βλέμμα του, ενώ στη συνέχεια την αγκάλιασε στο πόδι και δεν την άφηνε με τίποτα, σα να έλεγε “πάρε με μαζί σου, σε παρακαλώ”.

Οι υπεύθυνοι και η κοπέλα γέλασαν με το περιστατικό, όμως το σκυλάκι δεν αστειευόταν, αφού έμοιαζε απελπισμένο να δραπετεύσει από εκεί. 

Οι άνθρωποι που είδαν το βίντεο στο TikTok συγκινήθηκαν αλλά και λυπήθηκαν το καημένο το ζωάκι. « Όταν λένε ότι ένα ζώο δεν ξέρει τι κάνει, δεν καταλαβαίνει », « Πώς μπορούν να συνεχίσουν να λένε ότι δεν έχουν συναισθήματα; » και « Έκλαψα παρόλο που ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά. Πονάει », ήταν μερικά από τα σχόλια.