Το τερμάτισε ο Σπίρτζης: Η ΝΔ φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη

Και τον εαυτό του ξεπέρασε ο Χρήστος Σπίρτζης φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει τη ΝΔ ότι φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη!

Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Αλέξη Τσίπρα και την «υπεξαίρεση» του Ανδρέα Παπανδρέου από τον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο και την επισήμανση ότι το 1989 ο Συνασπισμός ήθελε να βάλει τον Ανδρέα Παπανδρέου στη φυλακή σχολίασε: «Μην πάμε τόσο πίσω, το κόμμα μου έκανε αυτοκριτική γι’ αυτό, εξάλλου τότε δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας» και κατέληξε: «Διαφορετικά, θα πρέπει να ζητήσουμε εξηγήσεις και από τον κ. Ρουσόπουλο γιατί το κόμμα του φυλάκισε τον Θόδωρο Κολοκοτρώνη».

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση των παρευρισκομένων στο τηλεοπτικό πάνελ με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο με έκπληξη να διερωτάται «ποιος; Η ΝΔ φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη;» και το πάνελ να ξεσπά σε γέλια.

«Είναι τέλειος, παιδί μου, το είπα εγώ», είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να συμπληρώνει: «Το τερμάτισε πριν αρχίσει».

«Δεν μεταδίδω άλλο. Άμα μου λες ότι η ΝΔ φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη, δεν μεταδίδω άλλο. Άρα τον Κολοκοτρώνη τον έβαλε στη φυλακή ο Μητσοτάκης», είπε από την πλευρά του ο παρουσιαστής Τάκης Χατζής.