Ο Σωκράτης Σκλιάς υποψήφιος με την παράταξη “Άμεσα” του Γιώργου Σπύρου

Άλλες τρεις νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε σήμερα η δημοτική κίνηση Άμεσα του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Σπύρου. Μεταξύ αυτών και του Σωκράτη Σκλιά, ενός αυτοδιοικητικού με μακρά πορεία και εμπειρία.

Στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου και η Κρυσταλλία Καλαχάνη και ο Κωνσταντίνος Κώστογλου.

• Σκλιάς Σωκράτης
Ο Σωκράτης Σκλιάς είναι Απόστρατος Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν. Ευβοίας & Μέλος του ΔΣ της ΔΟΑΠΠΕΧ (2020 έως σήμερα). Υπηρετούσε χρόνια στο τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας και ήταν και Γενικός Γραμματέας της ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ευβοίας. Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος έχει διατελέσει την περίοδο 2007 -2014 Αντιδήμαρχος υπεύθυνος θεμάτων Δημοτικής Αστυνομίας, Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Λαϊκών Αγορών, Υγιεινής & Ασφάλειας Εργαζομένων, Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Πρόεδρος Ποιότητας Ζωής.
Με όραμα να αξιοποιήσουμε ΑΜΕΣΑ τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Χαλκίδας, όπως μας τα παρέδωσε η φύση & η ιστορία, να φτιάξουμε τη Χαλκίδα της νέας εποχής, με μια νέα διακριτή κουλτούρα, αποφάσισε να συμπορευτεί στις επόμενες εκλογές με τον Γιώργο Σπύρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.

• Καλαχάνη Κρυσταλλία
H Κρυσταλλία Καλαχάνη σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στην Αθήνα. Είναι εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Παράλληλα έχει ιδρύσει το πολιτιστικό σύλλογο «MAD WATERS», που διοργάνωσε μεγάλες αθλητικές και πολιτιστικές συναντήσεις στην πόλη, καθώς και τον αθλητικό σύλλογο «ΔΙΩΝΗ» που δραστηριοποιείται στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας.
Υπήρξε αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης και μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας το 2000 και 2004. Είναι μητέρα δύο παιδιών της Ερατούς και του Μάριου. Οραματίζεται ένα καλύτερο Δήμο με σεβασμό στα παιδιά και στους νέους της πόλης.

• Κώστογλου Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Κώστογλου εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι Θερμοϋδραυλικός & Συντηρητής εγκαταστάσεων θέρμανσης – Τεχνικός υγραερίου των ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ Χαλκίδας.
Παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και έχει παίξει σε τοπικές ομάδες, όπως ο Αστέρας Βατώντα, ΑΕ Χαλκίδας και ΠΑΟ Κανήθου. Ως νέος άνθρωπος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά για μια καθαρή και βιώσιμη πόλη. Είναι κάτοικος Νέας Αρτάκης.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.