Στο νοσοκομείο ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη έπειτα από έντονη αδιαθεσία – Πήρε εξιτήριο η μητέρα του

Νέα Φιλαδέλφεια: Με έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο Θριάσιο ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΡΤ, ο χαροκαμένος πατέρας νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Η κηδεία του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή θα τελεστεί αύριο Παρασκευή (11/08) στην Ελευσίνα.

Πήρε εξιτήριο η μητέρα του αδικοχαμένου 29χρονου
Εξιτήριο πήρε από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν το βράδυ της Δευτέρας (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πληροφορίες ανέφεραν πως η χαροκαμένη μητέρα κατέρρευσε μετά τον είδηση πως ο γιος της σκοτώθηκε από Κροάτες χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε μεταφερθεί με καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, χθες (09/08) υποβλήθηκε σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς ευρήματα και πήρε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης.

Όσον αφορά τους τραυματίες συνεχίζεται η νοσηλεία ενός 26χρονου καθώς έχει κεφαλαλγία και εμετούς ενώ σήμερα (10/08) αναμένεται να πάρουν ακόμη δυο άτομα εξιτήριο και ένας 37χρονος Κροάτης πήρε εξιτήριο το πρωί.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» για τους τραυματίες και την μητέρα του 29χρονου έχει ως εξής:
1)Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2)Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3)Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4)Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.