Ο πράκτορας της CIA που μίλησε ανοιχτά για εξωγήινη εισβολή το 2027

Η ανθρωπότητα δεν βρίσκεται σε καλή φάση σε σχέση με τα προβλήματα της. Πόλεμος, οικονομική κρίση, κλιματική αλλαγή και τα μέτωπα είναι όλα ανοιχτά. Ωστόσο με κάποιον μαγικό τρόπο, πάντα στην ατζέντα έρχονται με κάποιον τρόπο οι εξωγήινοι.

Αν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούσατε αυτές τις ταινίες και σειρές, ή αν ενδιαφέρεστε για τα μυστήρια όπως αυτό του Roswell στο New Mexico και τη διάσημη συντριβή που συνέβη εκεί το 1947, τότε τα λόγια του πρώην πράκτορα της CIA, John Ramirez, μάλλον θα τους ενθουσιάσουν. «Οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί, είναι εδώ και το 2027 θα συμβεί κάτι πολύ μεγάλο», είπε μεταξύ άλλων.

To 2023 στις ΗΠΑ δεν έλειψαν οι ιστορίες για εξωγήινους. Λες και μόνο εκείνοι είναι στο στόχαστρο τους. 350 αναφορές είχε από την αρχή του έτους η κυβέρνηση της χώρας για UFO. Τον Ιούλιο, ο αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, Ντέιβιντ Γκρους, κατέθεσε ενώπιον του Κογκρέσου για ένα πολλών δεκαετιών «μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης και αντίστροφου σχεδιασμού UFO». Πλέον, Εν τω μεταξύ, σχεδόν 2.800 σελίδες εγγράφων της CIA που σχετίζονται με UFO που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1940 είναι τώρα διαθέσιμες για δημόσια ανάγνωση, σύμφωνα με το περιοδικό Smithsonian.

Ο Ramirez πήγε το πράγμα ένα βήμα παραπέρα. Για τους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας, οι δηλώσεις του είναι θησαυρός. Έχουν τα κατάλληλα συστατικά για να φέρουν κοντά ανθρώπους από μια μεγάλη ποικιλία υποθετικών σεναρίων και επικεντρώνονται σε ένα δημοφιλές αφήγημα. Τα ερπετά. Ή τα ερπετοειδή αν προτιμάτε.

Για όσους δεν γνωρίζουν, αυτά τα ερπετοειδή έχουν εμφανιστεί σε βιβλία, ταινίες, σειρές, κόμιξ κλπ. Και φυσικά πρόκειται γι’ αυτό ακριβώς, για ανθρωποειδή, δίποδα ερπετά εξωγήινα πλάσματα που «έχουν διεισδύσει στις κυβερνήσεις της Γης και παρουσιάζονται ως άνθρωποι για να χειραγωγήσουν την ανθρωπότητα, να μπλέξουν με το DNA μας και να ελέγξουν τον κόσμο». Και αυτά τα πλάσματα υπάρχουν σε πολλούς μύθους, άσχετους μεταξύ τους.

Η ιστορία του πρώην πράκτορα της CIA Ramirez είναι πως όλες οι πρόσφατες αποκαλύψεις για UFO και η αποκάλυψη των εγγράφων της κυβέρνησης για την ύπαρξη εξωγήινων, είναι απλά ένας τρόπος προετοιμασίας του κοινού ώστε να αποκτήσει βαθύτερη επαφή με τους εξωγήινους. Η «πολιτική άρνησης» για την ύπαρξή τους σταμάτησε γιατί αν ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν εξοικειωθεί με το ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας, θα υπάρξει ένας μαζικός πανικός.

Ανάμεσα επίσης στους ισχυρισμούς του Ramirez, τις οποίες μοιράστηκε σε μια πλήρη συνέντευξη στο Podcast UFO, υπάρχει και το σημείο που μιλάει για «βελτιώσεις» του DNA που πραγματοποιήθηκαν στην ανθρωπότητα πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Διάφορα εξωγήινα είδη συμμετείχαν σε αυτό το εγχείρημα, όπως λέει, συμπεριλαμβανομένων ερπετοειδών που στην πραγματικότητα δεν είναι άνθρωποι με μορφή σαύρας, αλλά άνθρωποι με «ερπετοειδή καταγωγή».

Βασικά δεν υπάρχει κάτι άγνωστο στους ισχυρισμούς του, εκτός από την χρονολογία της «αποκάλυψης», δηλαδή το 2027. Μοιάζει να περιγράφει την έλευση ενός εξωγήινου στόλου στους ουρανούς εκείνη την χρονιά, με όλη την επιστημονική φαντασία σε χρήση. Αναφέρει πως «οι εξωγήινοι είναι ήδη ανάμεσα μας και η παρουσία τους είναι εδώ». Λέει επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να προετοιμάσει τον κόσμο για το τι βρίσκεται εκεί πάνω. Όλα ακούγονται αρκετά ανακριβή για έναν πρώην πράκτορα της CIA, που ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε έναν σωματικό διαπληκτισμό με ένα ερπετοειδές στο σπίτι του, που του άφησε μερικές γρατζουνιές, χωρίς όμως να δίνει καμία απόδειξη για ότι δήλωσε.

Όσον αφορά τα διαπιστευτήρια του Ramirez, η συνέντευξή του στο Podcast UFO αναφέρει ότι εργάστηκε σε μια σειρά από θέσεις από το 1984 έως το 2009, όπως στη Διεύθυνση Επιστήμης και Τεχνολογίας της CIA, στη Διεύθυνση Πληροφοριών ως αναλυτής πληροφοριών και άλλες θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την αντιπυραυλική άμυνα και τα ραντάρ. Υπηρέτησε επίσης στο Πολεμικό Ναυτικό από το 1973 έως το 1979 πριν αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο George Washington το 1983. Όσο για την αλήθεια των ισχυρισμών του, θα πρέπει απλώς να περιμένουμε μέχρι το 2027, για να μάθουμε στην πράξη.

Πληροφορίες: grunge.com