Η διαδικασία επανακαταμέτρησης που αιτήθηκε ο συνδυασμός “Αμεσα Νέο Ξεκίνημα” είναι σε εξέλιξη – Γιώργος Σπύρου “Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες, ενεργώντας πάντα για το κοινό συμφέρον και το καλό όλων των δημοτών”

Η διαδικασία της επανακαταμέτρησης ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας και είναι σε εξέλιξη, μετά το αίτημα του συνδυασμού “Άμεσα Νέο Ξεκίνημα”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου με ανάρτησή του στα social, στέλνει το προσωπικό του μήνυμα στους φίλους και δημότες, τονίζοντας πως “Μέχρι τότε διατηρούμε ετοιμότητα για εκλογές δευτέρου γύρου και δεν εφησυχάζουμε.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες, ενεργώντας πάντα για το κοινό συμφέρον και το καλό όλων των δημοτών, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.
Ο αγώνας μας για έναν Δήμο Χαλκίδεων υψηλών προσδοκιών, ευημερίας και ανάπτυξης για όλους, δεν σταματά”.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωσή του:

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές φίλες και φίλοι,
αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίζετε με τη συμμετοχή σας και μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!
Ξεκίνησε σήμερα το πρωί και προχωράει ομαλά η επανακαταμέτρηση και ο έλεγχος όλων των ψηφοδελτίων των δημοτικών εκλογών της προηγούμενης Κυριακής στον Δήμο Χαλκιδέων με την παρουσία αντιπροσώπων των δυο ενδιαφερόμενων παρατάξεων και θα διαρκέσει δύο ή τρεις ημέρες.
Στην διαδικασία αυτή προχωράμε αυτονοήτως και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας καθώς η διαφορά για εκλογές δευτέρου γύρου ήταν μόνο 76 ψήφοι ή ποσοστό 0,17 %.
Εφ´όσον στο τέλος της διαδικασίας αξιολογηθούν στοιχεία για ενστάσεις που μπορούν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα, αυτές θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη τον επόμενο μήνα και η κρίση της θα γίνει ανεπιφύλακτα σεβαστή.
Μέχρι τότε διατηρούμε ετοιμότητα για εκλογές δευτέρου γύρου και δεν εφησυχάζουμε.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε παρόντες, ενεργώντας πάντα για το κοινό συμφέρον και το καλό όλων των δημοτών, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.
Ο αγώνας μας για έναν Δήμο Χαλκίδεων υψηλών προσδοκιών, ευημερίας και ανάπτυξης για όλους, δεν σταματά.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς!