Σοκ στην Αρτέμιδα: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο αγόρι -«Τον δάγκωσε στο κεφάλι και το σβέρκο»

Επίθεση από το πιτ μπουλ του γείτονα τους δέχτηκε ένα 11χρονο αγόρι, την ώρα που έκανε ποδήλατο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (26/10) στην Αρτέμιδα.

Το τετράποδο, κατάφερε μάλιστα με ένα δόντι του να τρυπήσει το κρανίο του αγοριού. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε και η μητέρα, αρχικά ο σκύλος δάγκωσε τον γιο της στα πόδια και τον πέταξε από το ποδήλατο. Έπειτα προσπάθησε να τον τραβήξει και πάλι από τα πόδια, ωστόσο στη συνέχεια τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο .

Σε κατάσταση αμόκ το πιτ μπουλ
Το παιδί σε κατάσταση σοκ από τα δαγκώματα που δεχόταν, πάλεψε όσο μπορούσε με το λευκό πιτ μπουλ το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και τελικά κατάφερε να το διώξει βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές .

Παρά την βάναυση επίθεση που δέχτηκε ο 11χρονος σηκώθηκε και περπάτησε μέχρι το σπίτι του εκεί όπου τον βρήκε η μητέρα του .

Παραμένει στο νοσοκομείο ο 11χρονος
Αμέσως ο σύζυγος της μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Σπατών και από κει κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο διεκομίσθη το αγοράκι στο νοσοκομείο «Παίδων0Αγλαΐα Κυριακού».

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια , το ένα δόντι του σκύλου του είχε τρυπήσει το κρανίο του παιδιού.

Το αγόρι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.