ΕΛΜΕ – Περιβαλλοντική εξόρμηση στο αισθητικό Δάσος της Στενής

H ΕΛΜΕ Ευβοίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και το γραφειο ΣΕΠ της ΔΙΔΕ Εύβοιας διοργανώνουν βιωματικό σεμινάριο με θέμα: “Περιβαλλοντική εξόρμηση στο αισθητικό Δάσος της Στενής”.
Η ημερίδα έχει στόχο να έρθουμε σε επαφή με την φύση, να γνωρίσουμε το φυσικό περιβάλλον της περιοχής και μέσα από βιωματικές δραστηριότητες στο πεδίο, να αναπτύξουμε δεξιότητες, όπως η συγκέντρωση και η συναισθηματική ισορροπία.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου από 10.00 έως 14.00 σε μονοπάτια της Δίρφυος και στο Ορειβατικό Καταφύγιο του ΕΟΣ Χαλκίδας.
Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας θα μεταβούμε, (όσοι/ες επιθυμούν), σε ταβέρνα της περιοχής για μεσημεριανό φαγητό. Για την οικολογική και οικονομική μετακίνηση των συμμετεχόντων στο πεδίο στη Δίρφυ, η ΕΛΜΕ Εύβοιας προτίθεται να ναυλώσει λεωφορείο για όποιον/α επιθυμεί να μετακινηθεί με αυτόν το τρόπο. Το Λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Πάρκο του Βούρκου στις 09:00 το πρωί. Τόπος συνάντησης για αυτούς/ες που θα μετακινηθούν με δικά τους οχήματα είναι η Στενή (η Βρύση του Γιατρού) στις 10:00.
Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο το αργότερο έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023.
Όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.