Τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο: Φταίει ο παππούς που έχασα τον έλεγχο της μηχανής, λέει ο 33χρονος οδηγός

Σοκ έχει προκαλέσει στον Βόλο και όλη τη χώρα η παράσυρση από μηχανή του 53χρονου παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του την 4 μηνών εγγονή, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το μωρό.

Οι γιατροί παρότι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδάκι στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς μια οικογενειακή στιγμή -είχαν βγει όλοι έξω για καφέ- μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

Πετάχτηκε ο παππούς λέει ο οδηγός, έκανε ελιγμούς από ώρα, λέει αυτόπτης μάρτυρας
Ο 33χρονος πέρασε χθες την πόρτα του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο gegonota.news o νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα.

Πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει μάρτυρας που αναφέρει ότι είδε τον εν λόγω οδηγό να κάνει ελιγμούς επί της οδού Ιάσονος, πολύ πριν φτάσει στο μοιραίο σημείο του τροχαίου.

Στον οδηγό έγινε έλεγχος για κατανάλωση αλκοόλ, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αφού παρέσυρε τον παππού με την εγγονή του, ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

O 53χρονος παππούς κάθονταν με την γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του. Έτσι και θέλοντας να βοηθήσει πήγε και πήρε το μωρό, χωρίς το καρότσι του και διασχίζοντας τον δρόμο τους παρέσυρε η μηχανή.

Στο αιφνίδιο και τραγικό γεγονός, παρόντες ήταν και οι γονείς του άτυχου βρέφους και η γιαγιά του, η οποία πήρε αγκαλιά το βρέφος και μπήκε μέσα σε ταξί που είχε σταματήσει για να δει τι συμβαίνει και έφυγαν για το νοσοκομείο. Εκεί η κινητοποίηση ήταν τεράστια αλλά όπως φάνηκε τα χτυπήματα του μωρού ήταν συντριπτικά.