«Ο Στέφανος μαγειρεύει τέλεια παϊδάκια» -Οι viral ατάκες του Τάιλερ

Την πρώτη του συνέντευξη έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Τάιλερ Μακμπέθ μιλώντας για την οικογένειά του με τον Στέφανο Κασσελάκη και την καθημερινότητά τους.

Αν κάποια σημεία από τη συνέντευξή του ξεχώρισαν, πέραν των πολιτικών αναφορών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πεποίθησή του ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει πρωθυπουργός και το τι σκέφτεται ο ίδιος να κάνει στη νέα του πλέον χώρα, ενδιαφέρον είχαν και τα όσα είπε ο Τάιλερ Μακμπέθ για πιο προσωπικές λεπτομέρειες της σχέσης του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σύζυγό του.

Πώς γνωρίστηκαν Τάιλερ και Στέφανος Κασσελάκης
Στη γνωριμία του με τον Τάιλερ έχει αναφερθεί ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης εξηγώντας ότι ο σύντροφός του είναι εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση.

«Ο Στέφανος κι εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στο Γουέστ Βίλατζ και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο στη γειτονιά. Μετά από λίγο εγώ έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως, ξέρεις «θα πάω και θα μιλήσω σ’ αυτόν τον τύπο». Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε την ίδια ώρα από το γυμναστήριο. Απλά τον ρώτησα αν ζει στη γειτονιά, προφανώς ήξερα ότι έμενε, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ και να μην είναι τόσο περίεργο και του έκανα αυτή την ερώτηση. Από εκείνη την ημέρα συνεχίσαμε να έχουμε επαφή και μερικά χρόνια αργότερα, είμαστε τώρα εδώ».

«Είμαι νοσηλευτής, αλλά…»
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επάγγελμά του αυτό του νοσηλευτή που στις ΗΠΑ αναφέρεται ως «εξειδικευμένος νοσηλευτής», το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά σου επιτρέπει να ασκήσεις ιατρική αυτόνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες όπως γίνεται εδώ με ένα ιατρικό πτυχίο. «Νομίζω ότι ο πιο ισοδύναμος τίτλος εδώ στην Ελλάδα είναι αυτός του παθολόγου ενώ στη Νέα Υόρκη ως εξειδικευμένος νοσηλευτής μπορείς πραγματικά να εξειδικευτείς σε διαφορετικά πεδία μελέτης, αναλόγως με το που θέλεις να πας. Η δική μου ειδίκευση είναι στην σεξουαλική και αναπαραγωγική υγεία των ανδρών», εξήγησε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Σε ότι αφορά στη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, ο Τάιλερ Μακμπέθ εξήγησε ότι προφανώς ήξεραν ότι η ζωή τους θα αλλάξει όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε την απόφαση να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

«Είχαμε προβλέψει τις περισσότερες από αυτές τις αλλαγές. Δεν μπορείς πραγματικά να ξέρεις τι πραγματικά να περιμένεις πριν συμβεί, αλλά ήταν πράγματα για τα οποία είχαμε προετοιμαστεί ψυχολογικά και συναισθηματικά. Δεν νομίζω ότι μας εξέπληξε αυτό και δεν έχει αναγκαστικά αλλάξει η καθημερινότητα μας.»

Εξήγησε βέβαια ότι προσπαθούν και θέλουν κάποια πράγματα να τα κρατούν καθαρά ιδιωτικά.
«Υπάρχει κάποια γραμμή ως προς την ιδιωτικότητα και όρια που θέλουμε να διατηρήσουμε, αλλά έξω απ’ αυτό πρέπει απλά να δεις πως θα τα καταφέρεις τόσο μόνος σου όσο και με τον άλλο. Και νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα είναι να παραμείνεις προσγειωμένος στο ποιος είσαι και να παραμείνουμε προσγειωμένοι κι ως ζευγάρι».

Η σχέση του Τάιλερ με τα πεθερικά του
Ανέφερε ότι θα ήθελαν να κάνουν παιδιά αλλά αυτό είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος, ενώ αναφέρθηκε στη σχέση του με τα πεθερικά του αποκαλύπτοντας μάλιστα πόσο συχνά μιλά με την μητέρα του Στέφανου.

«Δεν θα μπορούσα να πω καλύτερα πράγματα για την οικογένειά του. Είμαι πολύ κοντά στην οικογένειά του και εκείνος είναι πολύ κοντά στην οικογένειά μου. Νομίζω ότι και οι δύο μιλάμε με τα μέλη της οικογένειας του άλλου ξεχωριστά, εκτός από το να μιλάμε μαζί τους. Μιλάω με τη μαμά του πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα, αν όχι πολλές φορές την ημέρα, κάτι που είναι διασκεδαστικό γιατί, κοιτάξτε, μεγάλωσα στο νότο των ΗΠΑ. Είμαστε πολύ της οικογένειας και μεγάλωσα γύρω από ξαδέρφια, θείες, θείους, παππούδες και γιαγιάδες. Και έτσι ήταν πάντα μια πολύ στενή οικογενειακή κατάσταση, σύμφωνα με τη δική μου οπτική και το πως μεγάλωσα, να έχω δύο άτομα που εκτιμούν την οικογένεια όσο εκείνος και εγώ. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να φέρουμε αυτές τις δύο οικογένειες κοντά και έχουμε μια καταπληκτική σχέση».

«Ο Στέφανος φτάχνει εξαιρετικά παϊδάκια»
Και ακολούθως αποκάλυψε ποιος κάνει τις δουλειές στο σπίτι αλλά και πόσο ωραία είναι τα παϊδάκια που φτιάχντει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σίγουρα έχουμε μια πολύ ισότιμη σχέση. Μαγειρεύουμε και οι δύο. Δεν θα έλεγα ότι κανείς από τους δύο είναι σεφ, αλλά έχουμε ένα πολύ ισότιμο νοικοκυριό, όταν πρόκειται να κάνουμε απλώς καθημερινές δουλειές σπιτιού. Αλλά θα έλεγα, από την αρχή, ένα πράγμα που ήταν πραγματικά εκπληκτικό είναι ότι η σχέση μας ήταν πάντα πολύ ισότιμη και ήμασταν πάντα στο ίδιο γήπεδο. Αλλά στην ερώτηση μαγειρικής, μαγειρεύει ένα πράγμα εξαιρετικό και αυτό είναι τα παϊδάκια. Έτσι μπορεί να μην μπορεί να μαγειρέψει ένα σωρό πράγματα. Αλλά έχει ένα συγκεκριμένο φαγητό στο οποίο είναι πολύ καλός.»

Κάνω μαθήματα ελληνικών 5 φορές την εβδομάδα
Ο Τάιλερ Μακμπέθ είπε ότι έχει αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά: «Σιγά! Σιγά! Έχω ξεκινήσει μαθήματα. Βασικά σήμερα είχα μάθημα, οπότε είμαι στη δεύτερη εβδομάδα και πηγαίνω πέντε ημέρες την εβδομάδα στην πραγματικότητα. Έτσι, προσπαθώ πραγματικά να κάνω εντατικά μαθήματα. Ελάτε λοιπόν να με βρείτε πάλι σε έξι μήνες και ελπίζω να κάνουμε μια συζήτηση στα ελληνικά».