Γκάφα Κασσελάκη: Η ανάρτηση από το Παρίσι για το μεταναστευτικό, τον διέψευσε ο υπ. Επικρατείας του Πακιστάν

Σε μια βεβιασμένη ανάρτηση προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, επικαλούμενος μάλιστα ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν, για συμφωνία των δύο χωρών για εργατικό δυναμικό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη-αστραπή στο Παρίσι για ιδιωτικό λόγο μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ, στην ανάρτησή του ανέβασε την ανάρτηση του κ. Jawad Sohran, υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν, όπου ανέφερε ότι συμφώνησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν μισό εκατομμύριο Πακιστανοί να εργαστούν στην Ελλάδα. Ζητά δε από τον κ. Μητσοτάκη να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τη σχετική ανάρτηση και να ζητήσει συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα του καταλογίζει τόσα χρόνια για το μεταναστευτικό.

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν μάς λέει ότι συμφώνησε με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών.

Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώ απευθείας από τον Πρωθυπουργό δύο πράγματα:

1ον: Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.

2ον: Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό.

Η Ν.Δ. πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Το μόνο που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που λέει την αλήθεια».

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον… βιάστηκε. Η πραγματικότητα είναι ότι ο υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν σε χθεσινή ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) είχε αναφερθεί στη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας πως «ήταν εξαιρετικά παραγωγική για τη διερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών». Προσέθετε δε ότι «τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια διμερή συμφωνία με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς».

Υπουργός Επικρατείας Πακιστάν: Δεν υπάρχει καν συμφωνία
Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να δει τη διευκρίνιση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν, ο οποίος με νεότερη ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καν συμφωνία Ελλάδας-Πακιστάν.

Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ-Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία ούτε καν συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. @AdonisGeorgiadi & είχα διερευνήσει την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα βαθιά από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και τη διάνοια του κ. Γεωργιάδη να συλλάβει νέες δυνατότητες για τη χώρα του.

Γεωργιάδης: Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, κάποιοι μιλούσαν για δήθεν κρυφή συμφωνία
Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έσπευσε να αναρτήσει τη διευκρίνιση του Πακιστανού υπουργού, τον οποίο ευχαρίστησε.

«Ευχαριστώ τον Ομόλογό μου από το Πακιστάν @JawadSohrab για την αναγκαία διευκρίνισή του, στην χθεσινή του ανάρτηση. Πολλοί μόνιμοι επικριτές μου έσπευσαν να την χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία νέων κατηγοριών εναντίον για κάποια δήθεν κρυφή συμφωνία… Όσο και να ψάχνετε πάντα σας λέω την αλήθεια. Ομολογώ πάντως ότι και εμένα ο κ. Jawad μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ως δημόσιος λειτουργός με μεγάλες ικανότητες», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.