Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στις 27 του μήνα επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια

Δυο μέρες μετά τα Χριστούγεννα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου. Την ίδια μέρα, στις 27 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας και κέρδη. Ας δούμε τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου:

Κριός

Η Πανσέληνος σας δίνει την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Θα νιώσετε αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα για τα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 27 Δεκεμβρίου φέρνει τύχη και αισιοδοξία. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους. Στο τέλος του μήνα ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο φέρνοντας ελπίδα για μια καλύτερη χρονιά. 

Ζυγός

Η Πανσέληνος για τους Ζυγούς θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διαλέξτε σοφά τις παρέες σας και με ποιους θα κάνετε Πρωτοχρονιά.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στα γενέθλιά σας δείχνει ότι μπορεί να προχωρήσετε σε μια δέσμευση ή επισημοποίηση μιας σχέσης ή συνεργασίας. Ονειρεύεστε μια ιδιαίτερα δυνατή νέα χρονιά και έχετε πολλές πιθανότητες να το πετύχετε.