ptr

Ηχηρή απουσία Σελεβάκου απο την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Ποιά… είναι η αιτία;

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι που χύθηκε για τις υπογραφές των νέων δημοτικών συμβούλων του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και οι πρώτες γκρίνιες, τα πρώτα πείσματα εμφανίστηκαν μεταξύ μελών παράταξης.
Θυμόσοφος ο λαός και γάτα ο στιχουργός που είχε εμπνευστεί το άσμα «μια γυναίκα δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες»….
Γιατί στην περίπτωση της «Μεσσαπιακής – Παραδίρφυας Συνεργασίας» φαίνεται να ταιριάζει γάντι!


Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν, ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους απουσίαζε από την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώτος σε ψήφους εκλεγμένος σύμβουλος του Γιάννη Μπουροδήμου, Γιώργος Σελεβάκος, με τον οποίο κατά όπως γνωρίζουμε, ο επικεφαλής διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις.
Ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον κ.Σελεβάκο να βρίσκεται σε απογοήτευση και να αισθάνεται ριγμένος από τον Γιάννη Μπουροδήμο, που αν και πρώτος σε ψήφους, δεν προτάθηκε και δεν αξιοποιήθηκε από τον επικεφαλής ούτε στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε στη Δημοτική Επιτροπή.
Αντίθετα, φαίνεται πως η κ.Τζοβάννα Γκόγκου ήταν η τυχερή όχι μόνο στο φλουρί της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στις επιλογές του κ.Μπουροδήμου, αφού προτάθηκε και εξελέγη στην Δημοτική Επιτροπή.
Βέβαια κάποιοι θα σκεφτούν ότι υπάρχει πάντα και η ΠΕΔ, όπου θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο κ.Σελεβάκος.
Και πάλι όμως, πρώτον η θέση δεν είναι δοτή, χρειάζεται ψήφους για να εκλεγεί κάποιος, και αν λάβουμε υπόψη μας, την υπάρχουσα εμπειρία της κ.Γκόγκου στην ΠΕΔ, ψυχανεμιζόμαστε πως θα την διεκδικήσει και αυτή, η ίδια!
Αν με το καλημέρα, εμφανίστηκαν ρήγματα στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τότε ο Γιώργος Ψαθάς, όχι μόνο φλουρί να δώσει, αλλά λουλούδια κάθε βδομάδα θα πρέπει να στέλνει στην Τζοβάννα!
Όσο για τον κ.Μπουροδήμο, θα πρέπει να επανεξετάσει τις επιλογές του, τώρα που είναι νωρίς ακόμα, διαφορετικά του θυμίζουμε την αλησμόνητη ταινία που ο Φαίδων Γεωργίτσης ξύρισε το μουστάκι του για τα μάτια και την επιθυμία της Ζωής Λάσκαρη!
Καλή Χρονιά!