Τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων επισκέφτηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης και συνεργάτες του

Στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων βρέθηκε σήμερα στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη και συνεργάτες τους, για να επιβλέψουν την πρόοδο σημαντικών έργων.

Όπως δήλωσε ο Φάνης Σπανός μετά την επίσκεψη:

  • Κατασκευάζουμε νέα γέφυρα πριν τον Πούρνο και διαπιστώσαμε σήμερα ότι προχωρούν οι εργασίες με βάση το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και κυρίως με σωστό τρόπο. Η νέα γέφυρα κατασκευάζεται με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ώστε να έχει υπερτριπλάσια υδραυλική παροχή και πολλαπλάσια αντοχή σε πλημμυρικά φαινόμενα! Είναι ένα ακόμη έργο, αρχικού προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ, που αποδεικνύει την ισχυρή μας βούληση να μην περιοριστούμε σε αποκαταστάσεις, αλλά να θωρακίσουμε τον τόπο μας από ακραία καιρικά φαινόμενα.
  • Ξεκινούν παράλληλα οι εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα και συστημάτων άρδευσης στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Πούρνου και των Καθενών. Είναι δυο ακόμη αθλητικά έργα προϋπολογισμού 310.000 ευρώ (ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων βάζει τις 100.000 ευρώ) που αποζητούσε η τοπική κοινωνία και τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής. Ανυπομονούμε και εμείς πλέον να… πατήσουμε χόρτο, μαζί με τους αθλητές και τα παιδιά του Πούρνου και των Καθενών.