Συναντήσεις Νίκου Μπαράκου με αντιδημάρχους, προέδρους και δημότες στην Δ.Ε. Κύμης

Ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Νίκος Μπαράκος βρέθηκε χτες στο Δημαρχείο Κύμης, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, αντιδημάρχους, εργαζόμενους και δημότες, με τους οποίους συζήτησε εκτενώς για όλα τα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και απαιτούν άμεση προσοχή.

Ειδικότερα, συναντήθηκε με τους αντιδημάρχους Α. Πάφρα, Β. Φαληρέα και τον Π. Αγγελόπουλο, εντεταλμένο σύμβουλο, τον πρώην αντιδήμαρχο Αλ. Θεοδώρου, τους προέδρους ΤΚ Κύμης, Α.Ρούσσο, Ανδρονιάνων, Στ. Παπανικολάου, Καλημεριάνων Αντ. Σάγο, Μαλετιάνων Π. Δήμος, μέλη της τοπικής κοινότητας Μετοχίου και τα μέλη του συλλόγου εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μετοχίου.


“Οι συναντήσεις ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικές και αποτέλεσαν την αρχή μιας σειράς τακτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιώ στο μέλλον στην Κύμη, για το καλό της κοινότητάς μας. Ενισχύοντας την επικοινωνία και την αμοιβαία κατανόηση, μπορούμε να επιτύχουμε σημαντικά βήματα προόδου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν και να δηλώσω την αποφασιστικότητά μας να εργαστούμε από κοινού για μια ακόμα ομορφότερη Κύμη”, δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκος Μπαράκος.