Με εκπροσώπους της Ε.Π.Α.Ψ.Υ στην Εύβοια συναντήθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Συνάντηση με εκπροσώπους της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ) στην Εύβοια πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
Κατά τη συνάντηση, ενημέρωσαν τη Δήμαρχο, σχετικά με το έργο που προσφέρει η Εταιρεία, μέσω και του ξενώνα στη Χαλκίδα και του Οικοτροφείου στην Ερέτρια, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας.
Η Δήμαρχος, έδωσε συγχαρητήρια στις εκπροσώπους της Ε.Π.Α.Ψ.Υ, για το σημαντικό έργο που επιτελούν και τους διαβεβαίωσε ότι, ο Δήμος Χαλκιδέων θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες τους και συζητήθηκαν από κοινού δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης, που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την κοινωνική συμμετοχή των φιλοξενούμενων.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Τρικαλινή Κωνσταντίνα, Ψυχολόγος Μονάδων Ψυχοκινητικής αποκατάστασης Ε.Π.Α.Ψ.Υ Εύβοιας, η Αλεξάνδρα Τσαρούχα, Κοινωνική Λειτουργός-Επιστημονική Υπεύθυνη του Ξενώνα Ε.Π.Α.Ψ.Υ Χαλκίδας και η Αγγελική Κουτσαυλή, Κοινωνική Λειτουργός – Υπεύθυνη Οικοτροφείου Ε.Π.Α.Ψ.Υ Ερετρίας.