Δημήτρης Σούρας – Αλέξης Κούγιας: Μαζί στην υπόθεση της δολοφονίας του 43χρονου Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα

Στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα από την 39χρονη, αναλαμβάνει όπως έγινε γνωστό χτες, ως συνήγορος ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος μάλιστα αποκάλυψε πως τάσσεται στο πλευρό της οικογένειας του θύματος με στόχο να λάμψει η αλήθεια. Στην ίδια υπόθεση και από την ίδια πλευρά – δηλαδή την πλευρά της οικογένειας του θύματος- βρίσκεται ως τεχνικός σύμβουλος ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Ο Δημήτρης Σούρας αποκάλυψε πως υπάρχουν ακόμη πολλά στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Από σήμερα η υπόθεση του εγκλήματος στη Χαλκίδα λαμβάνει μια νέα μορφή και αναμένεται να έχει πολλές νέες εξελίξεις. Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει συνήγορος της οικογένειας του θύματος και θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούμε σε μια τέτοια υπόθεση. Εγώ έχω ήδη αναλάβει τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος.

Αυτό που έχω να πω για το έγκλημα είναι πως υπάρχουν πολλά νέα στοιχεία, πολλές συμπτώσεις που πρέπει να εξετασθούν και υπάρχει και μια συνέντευξη της δράστιδας που γεννά πολλά ερωτήματα.

Το σίγουρο είναι πως τόσο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας, όσο και εγώ ως τεχνικός σύμβουλος θα παλέψουμε ώστε να μαθευτεί η αλήθεια».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Οι συγγενείς του αειμνήστου θύματος με επέλεξαν για να αναλάβω, μαζί με τον εκλεκτό συνάδελφο του Εφετείου Χαλκίδας κο Θανάση Τάρτη, το ιδιαιτέρως ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας τόσο κατά της δράστιδος Π.Ρ., όσο και κατά τουλάχιστον ενός προσώπου, το οποίο κατά τους συγγενείς του θύματος και από την αξιολόγηση των στοιχείων της δικογραφίας προκύπτει ότι είχε τουλάχιστον συμμετοχή, εκτός της γνώσεως, στη διάπραξη αυτής της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας».

πηγή