Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διεργασίες στην Εύβοια προς το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Εβδομάδα γενικών συνελεύσεων των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: έως τώρα συνεδρίασαν οι 2 ΟΜ Χαλκίδας, οι ΟΜ Διρφύων και Μεσσαπίων, ενώ σήμερα συνεδριάζουν οι ΟΜ Αρτάκης, Ιστιαίας και Αιδηψού, με το Αλιβέρι να προχωρά σε συνέλευση την Κυριακή.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Εύβοια:

Η Εισήγηση στις συνελεύσεις περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τον Οδικό Χάρτη προς το Συνέδριο του κόμματος, οδηγίες για τις τριπλές κάλπες – υποψηφιότητες για την εκλογή νέων Συντονιστικών των Οργανώσεων , υποψηφιότητες για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή και υποψηφιότητες για τους/τις Συνέδρους που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο. Ακολουθεί η παρουσίαση των Θέσεων που κατατέθηκαν για το Συνέδριο από μέλη της ΚΕ και συζήτηση από τα παραβρισκόμενα μέλη τόσο επί των θέσεων όσο και για την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Στο επόμενο διάστημα, πέρα από τις εσωκομματικές διεργασίες για την ανασυγκρότηση του κόμματος έχουν προγραμματιστεί ανοιχτές εκδηλώσεις για το ευρύτερο κοινό με ατζέντα τα κυριότερα προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία και τις λύσεις που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, της μόνης αξιόπιστης δύναμης που μπορεί να βγάλει από το αδιέξοδο την ελληνική κοινωνία είναι προ των πυλών!