Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής σε νέους «ΚΑΛΥΨΗ» στον Δήμο Χαλκιδέων

Ξεκινούν σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα στεγαστικής συνδρομής «ΚΑΛΥΨΗ», για ιδιοκτήτες και πολίτες του Δήμου Χαλκιδέων που επιθυμούν να συμμετέχουν, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους, νέα ζευγάρια και νέες οικογένειες, να εξασφαλίσουν ποιοτική στέγη, δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πολίτες, ηλικίας 25 έως 39 ετών, οι οποίοι:
περιλαμβάνονται στις ωφελούμενες μονάδες Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος κατά τον μήνα Μάρτιο του 2023
κατοικούν εντός του Δήμου Χαλκιδέων
δεν έχουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία
Οι ωφελούμενοι κατατάσσονται με μοριοδότηση και κριτήρια όπως, ο αριθμός των τέκνων (πολύτεκνες ή τρίτεκνες οικογένειες), μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμεΑ άνω του 67%, νοικοκυριά υπό έξωση, άνεργοι, άτομα ή οικογένειες που φιλοξενούνται σε δομές φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας.
Όσοι πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις κι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση μπορούν, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], είτε δια ζώσης στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου (κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών Ληλαντίων και Μεγασθένους, 2ος όροφος), έως το Σάββατο 27 Απριλίου 2024. Το πρότυπο της αίτησης θα το βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου στο https://dimoschalkideon.gr/prosklisi-dikaioychon-gia-aitisi-sto-programma-kalypsi/ )
Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στο 2221081592 (υπεύθυνος προγράμματος κ. Πέτρος Φωτίου).