Απάντηση του Πάνου Καραμούζη για τη διαγραφή του απο την παράταξη του Γιώργου Σπύρου

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πάνος Καραμούζης δίνει τη δική του απάντηση στην διαγραφή του απο την παράταξη του Γιώργου Σπύρου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, Θεωρώ επιβεβλημένο μου καθήκον να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την παράταξη “Άμεσα – Νέο ξεκίνημα”, την οποία τόσο προεκλογικά αλλά και κατά το διάστημα από εκλογής μου μέχρι σήμερα, υπηρέτησα με σκοπό το καλό των δημοτών και μόνο .
Από εκλογής μου και τιμώντας το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, κατόπιν ομόφωνης εκλογής μου, κατα τη συνεδρίαση της 2ας/5/2024, κλήθηκα να προεδρεύσω, όπως ο νόμος ορίζει λόγω απουσίας του Προέδρου. Προσπάθησα να διαχειριστώ με ανιδιοτέλεια και χωρίς παραταξιακές παρωπίδες, προτιμήσεις ή προσωπικές θέσεις τηνν αντικειμενική, εύρυθμη και ορθή λειτουργία της συνεδρίασης αυτής.
Δυστυχώς εγκαλέστηκα από την παράταξή μου, μέσω του επικεφαλής της, διότι λειτούργησα με τον τρόπο που επιτάσσει η συγκεκριμένη θέση, δηλαδή τον τρόπο της αντικειμενικότητας της ορθότητας και κυρίως της νομιμότητας που οφείλει να διέπει τον εκάστοτε πρoεδρεύοντα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θα παραμείνω κοντά στους δημότες, με τους οποίους άλλωστε έρχομαι καθημερινά σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ευημερία και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.
Καλό Πάσχα
Καλή Ανάσταση
Πάνος Καραμούζης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκιδέων