Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας

Τη Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, στα Γραφεία του Συλλόγου.

Κατά το πρώτο Μέρος της Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Βαγιάννης Δημήτριος, ανέγνωσε την έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2023, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα πιο σημαντικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο την περίοδο αυτή. Επίσης κατά το πρώτο Μέρος, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις του Συλλόγου για το έτος 2023, καθώς και τον προϋπολογισμό της για το έτος 2024.

Στη συνέχεια, στις τοποθετήσεις των μελών ακολούθησε αναφορά στην έναρξη των εργασιών του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στα επιμορφωτικά προγράμματα που υλοποιήθηκαν, στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου και τη συμμετοχή του σε επιτροπές με τοποθετήσεις επί θεμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της πόλης μας, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στα 120 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου και στο πρόγραμμα εορτασμού τους.

Επίσης, τέθηκαν οι βάσεις για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα. Ενδεικτικά αναφέρουμε, την ψηφιακή κάρτα εργασίας, το φορολογικό, την ελάφρυνση βαρών, τα κίνητρα συγχώνευσης και τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό, ενώ παράλληλα τέθηκαν οι διεκδικητικές αλλά και δημιουργικές ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν το τρέχον έτος.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ, ο Πρόεδρος κος Βαγιάννης Δ. ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη συνεργασία και την ανιδιοτελή προσφορά τους στις δράσεις του Ε.Σ Χαλκίδας, ενώ επισήμανε την ανάγκη αύξηση των μελών του Συλλόγου, για να δυναμώσει η φωνή του στην επίλυση των προβλημάτων των επαγγελματιών της προς πάσα κατεύθυνση.