Τα 3 πιο άτυχα ζώδια από όλα -Είναι σαν να τους έχει σκεπάσει ένα μαύρο σύννεφο

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν έχουν ανάγκη τον ανάδρομο Ερμή για να νιώσουν την ατυχία να τους χτυπά την πόρτα, τα καταφέρνουν πολύ καλά και μόνοι τους.

Εκτός από τα γνωρίσματά τους, όπως οργανωτικοί, ευαίσθητοι και φιλικοί, αν κάτι τους χαρακτηρίζει απόλυτα είναι η γκαντεμιά που δεν τους επιτρέπει να χαρούν μια καλή στιγμή.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως, η τύχη είναι και λίγο θέμα οπτικής και τα τρία ζώδια που χαρακτηρίζουν οι αστρολόγοι ως άτυχα, τείνουν να σκέφτονται πάντα τη «μαύρη» σελίδα της ιστορίας.

Όπως διαβάζουμε στο Astrofame, κάποια ζώδια δεν έχουν καθόλου την τύχη με το μέρος τους και για αυτό ευθύνονται -μεταξύ άλλων και οι πλανήτες με τα άστρα.

Ο λόγος για τον Παρθένο, τον Καρκίνο και τον Υδροχόο.

Τα πιο άτυχα ζώδια
Παρθένος

Οι οργανωτικοί Παρθένοι είναι τα control freaks του ζωδιακού κύκλου και συχνά χαρακτηρίζονται από τις ατυχίες που τους συμβαίνουν.

Σχεδιάζουν τα πάντα στη ζωή τους με χαρτί και μολύβι και «τρέμουν» την παραμικρή αλλαγή. Ο Παρθένος θα αποφεύγει επίσης την παραμικρή πιθανότητα ευημερίας με τη σκέψη ότι όλα πάνε στραβά στη ζωή του και φταίει κάποιος άλλος. Κατηγορούν τη ζωή, το κάρμα, τους απέναντι, στην πραγματικότητα όμως με τη στάση τους προς τη ζωή η τύχη όταν τους βλέπει κάνει… μεταβολή και πίσω.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, όπως διαβάζουμε στο Astrofame, είναι ένα ζώδιο που βλέπει το κακό παντού. Είναι καχύποπτος και έως έναν βαθμό φοβικός κάτι που τον δυσκολεύει ιδιαίτερα να βγει από τη ζώνη άνεσής του. Αυτοί είναι δύο από τους λόγους που οι Καρκίνοι είναι γενικά άτυχοι στη ζωή τους. Προκειμένου να αποφύγουν την απογοήτευση, οι Καρκίνοι θα μείνουν στάσιμοι χάνοντας ευκαιρίες.. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο απαισιόδοξοι που ποτέ δεν θα αδράξουν την ευκαιρία τους και πάντα αφήνουν την τύχη να προσπεράσει.

Υδροχόος

Σε αντίθεση με άλλα ζώδια, ο Υδροχόος ξέρει πώς να αντιμετωπίσει κάθε αλλαγή. Αυτά τα ζώδια «διψούν» για ανανέωση και νέες εμπειρίες που επιδιώκουν συχνά να αλλάζουν περιβάλλον.

Η αλλαγή είναι κάτι που τους διεγείρει και το πρόβλημα σε αυτό είναι πως δεν μένουν ποτέ σταθεροί, με αποτέλεσμα να αυξάνουν τις πιθανότητες να συμβούν αναποδιές στο «ταξίδι» τους.Επίσης, δεν μένουν πουθενά για αρκετό καιρό ώστε να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο τους.