Οι Ρώσοι κάνουν εγκλήματα πολέμου!Μέγα θανατικό!

100 βόμβες σε 24 ώρες-2.500 νεκροί άμαχοι στην Μαριούπολη-Με «Point-U» βομβαρδίζουν την Avdiivka.Έγκυος πέθανε με το αγέννητο παιδί της μετά το βομβαρδισμό του νοσοκομείου παιδιών
Χθες γράφαμε πως βάσει των επίσημων αναφορών από ουκρανικές αρχές 2.187 άμαχοι νεκροί στην Μαριούπολη. Δυτυχώς σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο αριθμός μεγάλωσε. 00 βόμβες έπεσαν στην Μαριούπολη κατά τη διάρκεια 24 ωρών. Για δεύτερη μέρα, τα τανκς πυροβολούν πολυώροφα κτίρια, ενώ όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ έχει γράψει από το Σάββατο πρώτο τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη μπει στην πόλη στα ανατολικά προάστια.

Ο αριθμός των νεκρών αμάχων στην πόλη σύμφωνα με νέες αναφορές ξεπέρασε τους 2.500.

Μία από τις έγκυες γυναίκες που τραυματίστηκαν τις προάλλες από αεροπορική επιδρομή σε μαιευτήριο πέθανε μαζί με το αγέννητο παιδί της. Η Asya Dolina, δημοσιογράφος της “Φωνής της Αμερικής”, το δήλωσε στη σελίδα της στο κοινωνικό δίκτυο.Την ίδια στιγμή ο βομβαρδισμός της Avdiivka , μιας πόλης που ελέγχεται από την Ουκρανία δυτικά του Ντόνιετσκ, συνεχίστηκε από χθες το απόγευμα . Οι Ρώσοι πυροβολούν από συστήματα πυραύλων «Point-U» και πολλαπλών εκτοξεύσεων. Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Στρατιωτικής Διοίκησης του Ντόνιετσκ Πάβελ Κιριλένκο.”Οι εισβολείς εξαπέλυσαν ένα δέμα χαλάζι στο εργοστάσιο κοκ στην Avdiivka. Επιπλέον, προκάλεσαν ζημιές σε αγωγό αερίου, σχολείο και ιδιωτικά σπίτια. Οι πληροφορίες για θύματα αμάχων διευκρινίζονται επί του παρόντος”, αναφέρει η έκθεση.

Να σημειωθεί ότι το εργοστάσιο οπτανθρακοποίησης που βρίσκεται στην Avdiivka είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.