Χαλκίδα: Σοκ από νέο περιστατικό οπαδικής βίας! 29χρονος δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο


Ο 29χρονος δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα με κουκούλες οι οποίοι τον χτύπησαν μπροστά στην σύντροφο του. Νέο περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα στη Χαλκίδα στις 31 Ιανουαρίου, με το το θύμα ωστόσο να το καταγγέλει στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο 29χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου με την σύντροφό του.

Ξαφνικά, όπως αναφέρει το eviatopblog.gr, εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες και φωνάζοντας «γαμ…αι ο Παναθηναϊκός», τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Ο 29χρονος μετέβη στο νοσοκομείο, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν άγνωστοι. Ισχυρίστηκε ότι χτύπησε μόνος του, αφού όπως είπε τον είχαν απειλήσει ότι εάν μιλήσει κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Λίγες ημέρες μετά ο 29χρονος πήρε την απόφαση και πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, η υπόθεση αυτή να συνδέεται άμεσα με την επίθεση που δέχτηκε οπαδός του Ολυμπιακού την επόμενη ημέρα (1/2), έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας. Τότε του είχαν επιτεθεί δύο άτομα και τον είχαν τραυματίσει με σφυρί στο κεφάλι. To θύμα είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί δύο φορές στην Αττική και υποθέσεις αθλητικής βίας.