Με επιτυχία το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, στις Ροβιές Βόρειας Εύβοιας.

Αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της περιοχής, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκαν ενέργειες για τη τόνωση της τοπικής αγοράς και προώθηση των τοπικών προϊόντων.

Η Πρόεδρος κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη ενημέρωσε ότι η Ομοσπονδία συνδιοργανώνει με την Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Χαλκίδας, το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σωματείο Αλληλοβοηθείας Μελών Επιμελητηρίου και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ευβοίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους ανά την Εύβοια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν δωρεάν πλήρη έλεγχο μαστού, κλείνοντας απλά ένα ραντεβού.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Γιώργιος Τσαπουρνιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργιος Σταμούλος δηλώνοντας τη στήριξη τους και την αμέριστη συνεργασία του Δήμου στις προτάσεις και πρωτοβουλίες της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα αποφάσισαν την παραχώρηση χώρου στο Δημαρχείο Λίμνης και Αγίας Άννας, όσο αφορά τη διοργάνωση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν πέρα από τη Πρόεδρο Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βαγιάννης και ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Σπύρος Γεροντίτης, ο οποίος ενημέρωσε για τις ενέργειες της ΕΣΕΕ αναφορικά με την κατάθεση και διεκδίκηση των προτάσεων στήριξης του εμπορικού κόσμου.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν επίσης:

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ροβιών ο Πρόεδρος κ. Γιώργιος Μαρουδής, ο κ. Βασίλης Κυριάκου και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θόδωρος Κέρης.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Λίμνης η Πρόεδρος κ. Ματίνα Σφύρη και η Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία κ. Ιωάννα Ανυφιώτη.

Από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Αιδηψού η Πρόεδρος και Οικονομική Επόπτης της Ο.Ε.Ε.Ε κ. Μαραβέλη Δέσποινα και η Αντιπρόσωπος κα Θεοδοσίου Ιωάννα.

Από τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Ιστιαίας ο Πρόεδρος κ. Απόστολος Παραχρήστος και το μέλος κ. Πέτρος Μπαλαμούτης.

Από τον Εμπορικό – Επαγγελματικό Σύλλογο Μαντουδίου και Περιχώρων Δήμου Κηρέως η Γενική Γραμματέας κ. Κυριακή Τσαγκαροπούλου.