Ομολογία-σοκ του Πολωνού για τη δολοφονία στην Κυψέλη: “Δεν σταματούσε να τραγουδάει και με εκνεύρισε”

Τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη από τον Πολωνό σύντροφο της μητέρας του, αποκαλύπτει το enikos.gr, όπως καταγράφονται μέσα από την κατάθεση του ίδιου του δράστη. Ανατρίχιασαν ακόμη και οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών όταν άκουσαν τον 34χρονο να τους λέει ότι ο μικρός Ανδρέας τραγουδούσε και αυτό ήταν κάτι που τον εκνεύρισε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr ο Πολωνός περιέγραψε τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι των μόλις 25 τετραγωνικών μέτρων στην Κυψέλη, όπου έμεναν το 2017 τα δύο παιδιά με την μητέρα τους και εκείνον.Περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε η “τιμωρία” του παιδιού από τον ίδιο είπε: “στο σπίτι ήμασταν οι τρεις μας, εγώ, η Χριστίνα και ο Ανδρέας. Καθόμουν σε μια καρέκλα χωρίς να κάνω τίποτα και η Χριστίνα έπαιζε στον υπολογιστή, όπως συνήθιζε να κάνει. Ξαφνικά ο Ανδρέας άρχισε να φωνάζει και να λέει πως δεν μας αγαπάει. Επειδή ήθελα να είναι καλός άνθρωπος και να του μάθω να είναι σωστός προσπάθησα να του πω, πως αυτά που λέει είναι άσχημα λόγια… Αυτός συνέχισε και με κορόιδευε”.

Τα λόγια που συγκλόνισαν ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς ήταν αυτά που είπε ο δράστης θέλοντας να αιτιολογήσει την απόφασή του να βάλει την μονωτική ταινία στο στόμα του παιδιού.

“Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα ότι τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει. Δεν σταματούσε. Για να του δείξω πως δεν έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα με μονωτική ταινία που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου και γι’ αυτό την είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα ότι όταν ηρεμήσει θα του τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στον δεύτερο υπολογιστή που είχαμε για να εκτυπώσω μια εργασία της αδελφής του και είδα ότι ο Ανδρέας κάθισε στο πάτωμα.”

Ο 34χρονος με απίστευτο κυνισμό αποκάλυψε στο τμήμα ανθρωποκτονιών ότι αυτή ήταν μια συνηθισμένη “τιμωρία” καθώς είχε φιμώσει κι άλλες φορές το αγοράκι με μονωτική ταινία. “Δεν θεώρησα ότι κάτι έπαθε γιατί του είχα βάλει κι άλλες φορές ταινία στο στόμα κι έτσι συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα για να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει και έτρεξα να του βγάλω την ταινία. Τον πίεζα στο στήθος για να μπορέσω να τον επαναφέρω αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έκανα ό,τι μπορούσα”.

Στο τέλος της ομολογίας του ο 34χρονος Πολωνός έφτασε στο σημείο ακόμη και να παρουσιάσει τον “καλό” του χαρακτήρα λέγοντας: “Δεν είμαι κακός άνθρωπος όπως θα σκεφτούν όλοι. Θα έδινα τα πάντα για να αλλάξω όσα έγιναν. Ακόμη και τη ζωή μου”.

enikos.gr