Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο – Θα αναχωρήσουν λεωφορεία και από το Βούρκο

Εργαζόμενες, -νοι και άνεργοι, Νέες, νέοι και φοιτητές, Συνταξιούχοι, της Εύβοιας

Όλοι εμείς που δεχόμαστε τις επιπτώσεις των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα ναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Ήρθε η ώρα να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εξόντωση και την εξαθλίωσή μας.

 Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας σας καλεί όλους να συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο το:

Σάββατο 26 Φλεβάρη, Πλ. Συντάγματος 12.00 π.μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Να απαιτήσουμε:

•           Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800€, και ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας με κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και ΕΝΦΙΑ για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.

•           Κατάργηση του νόμου εκτρώματος 4808/21 που κατήργησε το 8ωρο και ξεθεμελίωσε το εργατικό δίκαιο της χώρας μας.

•           Λήψη ουσιαστικών μέτρων για την υγεία. Καμία απόλυση υγειονομικών. Σεβασμό στο έργο τους.

Να φωνάξουμε:

•           Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους σε αυτή τη     χρυσοφόρο επιχείρηση που συνειδητά απαξιώσατε.

•           Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας, στα Λιπάσματα Καβάλας, που βιώνουν την τρομοκρατία και τον εμπαιγμό αρκετά χρόνια τώρα.

•           Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα λιμάνια αλλά και κάθε εργαζόμενο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ

Θα αναχωρήσουν λεωφορεία για το Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 26/2 από ΨΑΧΝΑ 9.00 π.μ. και από τον Βούρκο στις 9.30 π.μ.

                                   Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτρης ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ                                              Γιώργος ΣΕΛΕΒΑΚΟΣΕργαζόμενες, -νοι και άνεργοι, Νέες, νέοι και φοιτητές, Συνταξιούχοι, της Εύβοιας

Όλοι εμείς που δεχόμαστε τις επιπτώσεις των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε η ώρα ναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Ήρθε η ώρα να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εξόντωση και την εξαθλίωσή μας. Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας σας καλεί όλους να συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο το:Σάββατο 26 Φλεβάρη, Πλ. Συντάγματος 12.00 π.μ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕΝα απαιτήσουμε:• Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800€, και ουσιαστικά μέτρα κατά της ακρίβειας με κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης και ΕΝΦΙΑ για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά.• Κατάργηση του νόμου εκτρώματος 4808/21 που κατήργησε το 8ωρο και ξεθεμελίωσε το εργατικό δίκαιο της χώρας μας.• Λήψη ουσιαστικών μέτρων για την υγεία. Καμία απόλυση υγειονομικών. Σεβασμό στο έργο τους.Να φωνάξουμε:• Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενους σε αυτή τη χρυσοφόρο επιχείρηση που συνειδητά απαξιώσατε.• Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας, στα Λιπάσματα Καβάλας, που βιώνουν την τρομοκρατία και τον εμπαιγμό αρκετά χρόνια τώρα.• Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους στα λιμάνια αλλά και κάθε εργαζόμενο.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗΘα αναχωρήσουν λεωφορεία για το Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα 26/2 από ΨΑΧΝΑ 9.00 π.μ. και από τον Βούρκο στις 9.30 π.μ. Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΔημήτρης ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ Γιώργος ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ