Πάτρα: «Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι κρύβουν μεταξύ τους» λέει ο Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Συγκλονισμένο παρακολουθεί τις εξελίξεις το πανελλήνιο
Για την υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και τη στάση των γονιών, Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.Συγκεκριμένα, μιλώντας στο STAR, o κ. Κατερινόπουλος σχολίασε την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη, κατά την οποία η κατηγορούμενη άφησε αιχμές κατά του Μάνου Δασκαλάκη, αλλά και του πεθερού της. Μάλιστα, δήλωσε πως ο σύζυγός της είπε στο τηλέφωνο: «Τι θες; Να πάω μέσα εγώ και ο πατέρας μου;».

«Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να «πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμεσσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη αποκαλύφθηκε πως ο πεθερός της Ρούλας Πισπιρίγκου εργαζόταν σε φαρμακαποθήκη, ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης εργάζεται σε εταιρεία courier που μετέφερε φαρμακευτικά είδη.