Πασχαλινή Δράση Αλληλεγγύης και προσφοράς από την ΔΗΜ.ΤΟ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Η ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων και ο Τομέας Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας , πραγματοποίησαν Πασχαλινή Δράση κοινωνικού χαρακτήρα με την φροντίδα και την πολύτιμη βοήθεια του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , κ.Σιμου Κεδικογλου . Η κοινωνία μας τις Άγιες ημέρες χρειάζεται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά πράξεις αγάπης και συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο .

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειαρχη κ.Γ. Κελαιδιτη και τον επιχειρηματία κ. Θ. Αγγελάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της δράσης . Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων Μιχάλη Καλαβρη για την δική του προσφορά αλλά και την αμέριστη στήριξη του. Όλοι ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ επέδειξαν πως η αγάπη για τον συνανθρωπο μπορεί να πετύχει πολλά !!!

Η στήριξη σας μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχισουμε την προσφορά ζωής και αγάπης με συνέχεια και συνέπεια . Με εκτίμηση Ηλιάνα Καραδοντα Γραμματέας , Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων και Οικογένειας . ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων .