Ο…..κλειδοκράτορας Ψαθάς !!!

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Δημάρχου Ψαθά -Προέδρου Τριάδος Κας Σαρρή ,με τον πρώτο να δείχνει αλαζονική συμπεριφορά απέναντι της , ενώ προσπαθώντας να καλύψει την ανεπάρκεια του εκνευρισμένος ξεπέρασε κάθε όριο ακόμα και αυτό της ευγένειας και με ύφος εκατό καρδιναλίων απαίτησε από τα άτομα που εθελοντικά καθάριζαν τον περιβάλλοντα χώρο του Κριεζώτειου μαζί με την Κα Σαρρή και τον Κο Ρουμπή Ευάγγελο του πολιτιστικού συλλόγου Τριάδος να αποχωρήσουν και να του παραδώσουν τα κλειδιά ….!!!

Διαβάστε τι δήλωσε η Πρόεδρος Κα Σαρρή σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα : Αγαπητοί συγχωριανοί θα ήθελα να σας αναφέρω ένα συμβάν το οποίο συνεβη πριν λίγο .Σήμερα η Τοπική Κοινότητα Τριάδας , σε συνεργασία με τον πολιτιστικό χορευτικό σύλλογο Τριάδας «Νικόλαος Κριεζωτης» πήραμε την πρωτοβουλία να καθαρίσουμε τον περιβάλλοντα χώρο του Κριεζωτειου αλλά και άλλων σημείων της Τριάδας που χρειάζονται καθαριότητα. Ενώ είχαμε ήδη ξεκινήσει να κάνουμε τις καθαριοτητες περίπου 7-8 άτομα , με έκπληξη δέχθηκα τηλέφωνο από τον Δήμαρχο κ.Γιώργο Ψαθά, ο οποίος απαίτησε να αποχωρήσουμε αμέσως από τον χώρο, έχοντας ήδη καθαρίσει περίπου το μισό, λέγοντας αυτολεξεί «δεν έχεις καμία αρμοδιότητα σαν πρόεδρος , εγώ κάνω κουμάντο , το κτήριο μου ανήκει» και επίσης μου ζήτησε να του παραδώσω τα κλειδιά από το κτήριο.

Λυπάμαι που ενώ ο δημος δεν μας κάνει τα βασικά για την καθαριότητα και εθελοντικά προσπαθούμε να έχουμε καθαρό το χωριό , δεν μας αφήνουν ούτε με αυτό τον τρόπο να ενεργούμε ως κοινότητα , γιατί ο Δήμαρχος είπε ότι τον υποβαθμίζουμε με αυτό τον τρόπο. Τα συμπεράσματα δικά σας !!!