Πέθανε ο Andrew Fletcher των Depeche Mode

«Είμαστε συγκλονισμένοι και γεμάτοι με συντριπτική θλίψη με τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου μας φίλου, μέλους της οικογένειάς μας και συμπαίκτη του συγκροτήματος Andy ‘Fletch’ Fletcher», ανακοίνωσαν οι Depeche Mode σε δήλωσή τους την Πέμπτη, 26 Μαΐου.

«Ο Fletch είχε μια αληθινή καρδιά από χρυσό και ήταν πάντα εκεί όταν χρειαζόσουν υποστήριξη, μια ζωντανή συζήτηση, ένα καλό γέλιο ή μια κρύα πίντα», συνέχισε η ανακοίνωση.

«Οι καρδιές μας είναι με την οικογένειά του και σας ζητάμε να τους κρατήσετε στις σκέψεις σας και να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Καμία αιτία θανάτου δεν έχει γίνει γνωστή αυτή τη στιγμή.

Ο Fletcher γεννήθηκε το 1961 στο Nottingham και μετακόμισε στο Basildon όπου στα τέλη της δεκαετίας του 1970 σχημάτισε το συγκρότημα Composition Of Sound μαζί με τον Martin Gore και τον Vince Clarke.

Με τη στρατολόγηση του τραγουδιστή Dave Gahan άλλαξαν το όνομά τους σε Depeche Mode και το κουαρτέτο συνέχισε να απολαμβάνει επιτυχίες στα chart, όπως το New Life και το Just Can’t Get Enough.

Από τις πιο γνωστές επιτυχίες τους είναι το Enjoy the silence και το Personal Jesus.