Παραδόθηκε και ομολόγησε ο 44χρονος δολοφόνος του 22χρονου στην Κρήτη -Παρέδωσε και το όπλο

Παραδόθηκε, σύμφωνα με το neakriti.gr, o 44χρονος δολοφόνος του 22χρονου σε χωριό του Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Ο 44χρονος παραδόθηκε σήμερα το πρωί. Προσήλθε μαζί με τον συνήγορό του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο

Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στη συνέχεια ο δράστης θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στην Κρήτη
Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το άγριο φονικό στην Κρήτη, με θύμα τον 22χρονο και δράστη τον 44χρονο.

Το άγριο φονικό συνέβη χθες, στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, ένα μικρό χωριό μόλις 50 κατοίκων.

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια ημέρα γιορτής για το μικρό ορεινό χωριό και τίποτα το πρωί δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Δράστης είναι ένας 44χρονος, ο οποίος πυροβόλησε πισώπλατα τον 22χρονο θύμα για λίγα στρέμματα γης.

Θύμα και θύτης ήταν γείτονες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα σπίτια τους είναι δίπλα-δίπλα.

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, τα μέλη των δύο οικογενειών είχαν συχνά φασαρίες ακόμα και στο πρόσφατο παρελθόν για διαφορές που τις χώριζαν και οι οποίες ερευνάται εάν ήταν μόνο κτηματικές.

Παρόλα αυτά κανείς δεν πίστευε ότι η κατάσταση θα φθάσει σε τέτοιο ακραίο σημείο. Μάλιστα, χθες, καθώς το κλίμα στο χωριό ήταν εορταστικό, λόγω της εορτής του ιερού ναού της Πεντηκοστής, δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να είχαν συναντηθεί και στην εκκλησία το πρωί, χωρίς να συμβεί το παραμικρό μεταξύ τους.

Λίγες ώρες όμως αργότερα η γιορτή μετατράπηκε σε τραγωδία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά το θύμα και ο δράστης συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο του χωριού και διαπληκτίστηκαν έντονα. Ο 44χρονος αποχώρησε, αλλά αργότερα επέστρεψε και εντόπισε τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδελφής του, τον οποίο πυροβόλησε πισώπλατα 4 φορές και τον σκότωσε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν μία ακόμα πληροφορία που θέλει το θύμα να είχε διαπληκτιστεί αρκετές ώρες νωρίτερα με συγγενικό πρόσωπο του δράστη, και συγκεκριμένα τον αδελφό του.