Οι δημότες πληρώνουν… Τα προεκλογικά φυλλάδια της Δημάρχου, με τις αθλητικές κακοτεχνίες της!

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και η άρχουσα τάξη ολισθαίνει σε αποτυχημένα πυροτεχνήματα, βλέποντας πως η ανεπάρκειά της, που έχει περάσει στη συνείδηση των πολιτών, δύσκολα θα ανατραπεί στο χρόνο που απομένει ως τις εκλογές. Σπασμωδικές κινήσεις διογκώνουν το φιάσκο της ανικανότητας, αδιαφορίας και καθεστωτικής νοοτροπίας που χαρακτηρίζουν το Μέγαρο Κότσικα.

Αν μη τι άλλο, αν δεν έχεις κάτι να παρουσιάσεις, καλύτερα να σιωπάς. Το να δαπανάς τα λεφτά των δημοτών σε φυλλάδια – προεκλογικού χαρακτήρα, προκειμένου να διαφημίσεις υποτιθέμενες αθλητικές παρεμβάσεις στον χώρο του ποδοσφαίρου, το λιγότερο είναι προκλητικό. Ειδικά, όταν πολλές από τις παρεμβάσεις που διαφημίζεις ότι έχεις κάνει, στην πορεία αποδείχτηκαν κακοτεχνίες και με όριο ζωής που στον μήνα απάνω ξεπεράστηκε… Για ποιες κερκίδες μιλούν και για ποιο χορτάρι γηπέδου…

Το καράβι έχει βουλιάξει, το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους η υπογράφουσα των φυλλαδίων. Άσκοπο να πιστεύει πως πλακέτες τιμητικές, ιλουστρασιόν διαφημιστικά και χοροί σε πανηγύρια, θα λειτουργήσουν ως σωσίβια στον εκλογικό πνιγμό….