«Βόμβα Μεγατόνων» – Οι Ογκόλιθοι της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια σε επανένωση!

«Η ιστορία γράφεται από τους νικητές» είχε πει ο Βοναπάρτης και η παρέα των τριών δεν θέλει σίγουρα να είναι στους χαμένους…

Πολλά μπορεί να συμβούν μέσα σε έναν χρόνο και δη στην πολιτική, όμως κοίτα που λίγο κρασί, λίγο θάλασσα έφεραν πιο κοντά μετά από αρκετές θαλασσοταραχές, τα τρία αγόρια της φωτογραφίας, που χαμογελαστά τσουγκρίζουν τα ποτήρια, στην υγειά της νίκης… υποθέτω!

Ο Παναγιώτης Μάλλιος Πρόεδρος ΔΕΕΠ Εύβοιας, ο Κώστας Γιαμαρέλος Αντιπρόεδρος και ο Μιχάλης Καλαβρής Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων, βρέθηκαν μετά από καιρό στο ίδιο το τραπέζι κι αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση. Πόσο μάλλον όσα συζήτησαν και ακόμα περισσότερο όσα σηματοδοτεί αυτή η συνάντηση.

Άλλωστε οι ίδιοι τί έχουν να χωρίσουν; Μαζί ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο περίπου για τη ΔΕΕΠ, ενώ τα τελευταία πέντε έτη διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στα τεκταινόμενα της Νέας Δημοκρατίας και στα κοινά της Εύβοιας γενικότερα.

Μπορεί κάποιες Σκύλλες και Χάρυβδες, Λαιστρυγόνες και Σειρήνες στο πολιτικό τους διάβα, να μπήκαν ανάμεσά τους και να χώρισαν τους τρεις φίλους, όμως φάνηκε πως το πολιτικό τους ανάστημα και …. Εκτόπισμα από τη φύση τους, είναι μεγαλύτερα από τις σκιές που κάποιοι για ίδιον όφελος θέλησαν να ρίξουν πάνω από την παρέα.

Ξέρουν καλά και οι τρεις πως μπροστά στον αγώνα των επερχόμενων εκλογών, μόνο η συνεργασία και η ομόνοια θα αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και για το καλό του τόπου. Αυτή την ένωση των τριών, αρκετοί φοβούνται, γιατί εμποδίζει τα σχέδιά τους, αλλά κανείς δεν τολμά να τα βάλει μαζί τους, ειδικά μετά απ’ αυτή την συνάντηση. Πάντως φαίνεται πως οι τρεις φίλοι συζήτησαν πολλά ενόψει εκλογών και έλαβαν και σχετικές αποφάσεις.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων, Μιχάλης Καλαβρής ενημέρωσε τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ, πως μέσα στον επόμενο μήνα η τοπική οργάνωση Ψαχνών ξανά ανοίγει το γραφείο της και τους κάλεσε να παραστούν στο πρώτο συμβούλιο, που θα γίνει εκεί.

Θαρρώ θα είναι μια στιγμή, που κανείς δεν θα θέλει να χάσει! Τώρα ποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, μετά απ’ αυτή την επανένωση… ίσως είναι περισσότεροι απ’ αυτούς που θα δουν ψάρια στο όνειρό τους και θα λαχταρήσουν!