Áðïìáêñýíèçêå íùñßò ôï ðñùß áðü ôïí ÄÞìï Áèçíáßùí ìå ôçí óõíäñïìÞ ôçò áóôõíïìßáò,ôï êïíôÝéíåñ ðïõ åß÷å óôçèåß óôçí Ðëáôåßá ôùí Åîáñ÷åßùí, ÐáñáóêåõÞ 20 Óåðôåìâñßïõ 2019 (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Συνελήφθη ο πιστολέρο κατά του ΑΤ Αλιβερίου-Πέταξε τη καραμπίνα σε χωράφι

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο άνδρας, που αργά το βράδυ του Σαββάτου, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά του Α.Τ Αλιβερίου Ευβοίας.

Ένας αστυνομικός έλεγχος, στον οποίο υπεβλήθη πριν από λίγες ημέρες φέρεται να στάθηκε η αφορμή, προκειμένου να ανοίξει πυρ κατά του ΑΤ στο Αλιβέρι της Εύβοιας,ένας 49χρονος άνδρας το βράδυ του Σαββάτου (17/12).

Ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει παρουσιάσει παραβατική συμπεριφορά και στο παρελθόν, ταυτοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Κυριακής, βρέθηκε πεταμένη μία καραμπίνα, σε ένα χωράφι σε χωριό έξω από το Αλιβέρι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τα κίνητρα της επίθεσης, ενώ θα εξεταστεί από στελέχη της Ασφάλειας στη Χαλκίδα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε στο Αλιβέρι της Εύβοιας, όταν άγνωστος πυροβόλησε τα τζάμια του αστυνομικού τμήματος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 22:45 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας ένοπλος έκανε θρύψαλα τα τζάμια του Τμήματος, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός από τα σκάγια. Οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.