Ο γιος του Τράγκα πούλησε τη βίλα στη Μύκονο έναντι 1 εκατομμυρίου

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης αγόρασε την κατοικία στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο -την οποία ο εκδότης δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει στο γιο του, Γιάννη Τράγκα- έναντι ενός εκατομμυρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από την Μαρία Καρρά καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη, καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Διονύση Θανασούλα, ο γιος του δημοσιογράφου – εκδότη αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν, από τη στιγμή που η Μαρία Καρρά φέρεται να μην υπέγραψε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από την πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό.

Σημειώνεται ότι με αυτήν την κίνηση, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του, στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.