Οργή Αντώνη Λουδάρου: Για ακόμα μια φορά με πέθαναν, ντροπή σας!

Ο Αντώνης Λουδάρος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τα fake news που υποστήριζαν ότι ο ίδιος… πέθανε.

Ο ηθοποιός τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

«Για ακόμα μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω, θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά. Ντροπή σας», έγραψε ο Αντώνης Λουδάρος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά σε ψεύτικα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για εκείνον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νεύριασα, γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο ότι “ο Λουδάρος πέθανε”. Μέσα στο κείμενο έλεγε άλλα. Για μερικά κλικαρίσματα, κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει τόσο χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;».