Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα για τη λαγάνα με ντολμαδάκια

Έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν λαγάνα με ντολμαδάκια.

Σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει ο πρωθυπουργός στα παιδιά της Atraktos Kids, όταν τον ρώτησαν για το αγαπημένο του φαγητό, είχε απαντήσει ότι είναι τα ντολμαδάκια.

Η συγκεκριμένη απάντηση είχε δημιουργήσει διάφορα σατυρικά βίντεο από το Luben, στα οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν να απαντά «ντολμαδάκια» σε κάθε ερώτηση των μικρών παιδιών ή στο τέλος διαφορών βίντεο και φυσικά είχε γίνει viral.

Τα ντολμαδάκια της μητέρας του πρωθυπουργού, Μαρίκας Μητσοτάκη ήταν ιδιαίτερα φημισμένα καθώς είχαν ξετρελάνει αρκετούς ξένους ηγέτες όπως ο Τζορτζ Μπους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, σχολίασε τη λαγάνα με ντολμαδάκια που έφτιαξαν στη Θεσσαλονίκη σημειώνοντας με χιούμορ πως θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

Πώς είχε σχολιάσει ο πρωθυπουργός το Luben και τα ντολμαδάκια

Μιλώντας στη Ναταλία Γερμανού για τα ντολμαδάκια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πει: «Το Luben κάνει μια ενδιαφέρουσα σατυρική δουλειά και επειδή δεν υπάρχει πιτσιρίκι 15 χρονών που να μην μου μιλάει για ντολμαδάκια, κατέληξα ότι μάλλον αυτό πέρασε ως μήνυμα».