Πανσέληνος: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιο απέναντι σου και μπορεί να χρησιμεύσει ως συναρπαστική υπενθύμιση των αναγκών σου. Θέματα σχέσεων, ένα προσωπικό θέμα, τα αληθινά σου συναισθήματα για κάποιον ή οι ανάγκες του συντρόφου σου μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Έχεις μάθει τι εκτιμάς και ανακαλύπτεις κάποια ταλέντα σου που πιθανά αγνοούσες μέχρι πρόσφατα. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις σήμερα μπορεί να σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Εάν σχετίζεται με τα οικονομικά μπορεί επίσης να είναι επωφελές.

Ταύρος
Η σημερινή Πανσέληνος υπογραμμίζει την ανάγκη σου να διαχειρίζεσαι τις καθημερινές υποθέσεις με περισσότερη ακρίβεια, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Μπορεί να δεις ένα ελάττωμα σε ένα σχέδιο που σε βάζει στον δρόμο προς τη βελτίωση. Τα γεγονότα σου υπενθυμίζουν τώρα να διαχειριστείς καλύτερα τον χρόνο σου. Θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα εξέλιξη που σε ωθεί προς τα εμπρός. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια αποκάλυψη σχετικά με τα επαγγελματικά σου ή με την επιθυμία σου να είσαι παραγωγική και χρήσιμη. Αυτό το φεγγάρι ξυπνά την ανάγκη για πιο ήρεμη καθημερινότητα και αποτελεί το κίνητρο για να βελτιώσεις τη ζωή σου και να κάνεις αλλαγές.

Δίδυμοι
Η σημερινή Πανσέληνος αναδεικνύει την ανάγκη σου για σύνδεση και μοίρασμα. Ανοίγει την καρδιά σου σε θαμμένα συναισθήματα και τα μάτια σου σε καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή σου. Ένα κοινωνικό θέμα ή έργο μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής τώρα ή μια σημαντική ανακάλυψη να σε παρακινήσει να κάνεις αλλαγές. Τώρα εστιάζεις περισσότερο σε μια ερωτική σχέση. Αυτό το φεγγάρι φέρνει την αγάπη, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την αυτοέκφραση στο προσκήνιο. Θαμμένα ή ανομολόγητα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι υπέροχο να τα απελευθερώσεις.

Καρκίνος
Η σημερινή Πανσέληνος λαμβάνει χώρο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Διεγείρει την ανάγκη να χειριστείς ένα οικογενειακό ή προσωπικό θέμα, εάν έχει επενδύσει πάρα πολύ στην εργασία ή τις ευθύνες σου προς τον έξω κόσμο. Οι ανισορροπίες γίνονται εμφανείς τώρα και αναγνωρίζεις την ανάγκη για βελτιωμένη διαχείριση χρόνου και ενέργειας, αλλά και για καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Μπορεί να είναι ένα κάλεσμα για να ασχοληθείς με οικιακά θέματα καθώς συνδέεσαι και αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου για φροντίδα, ασφάλεια και άνεση. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να έχεις τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά, καθώς μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επέκταση.

Λέων
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να προκαλέσει αποκαλύψεις που σχετίζονται με τις επικοινωνίες ή τις μεταφορές. Αυτά με τη σειρά τους σε παρακινούν να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις. Αυτή η νέα επίγνωση μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ό, τι έρχεται σε πλήρη προβολή. Τα αληθινά συναισθήματα σου για ένα θέμα μπορεί να έρθουν βιαστικά στην επιφάνεια κι ενώ μπορεί να σε εκπλήξουν, σε φέρνουν επίσης σε καλύτερη θέση για να κάνεις επιλογές και να πάρεις αποφάσεις.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει στο επίκεντρο τα οικονομικά θέματα, τα ταλέντα και τις αξίες σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να ξεπεράσεις τα οικονομικά σου προβλήματα και προσπάθησε να δείξεις τις ικανότητες σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα συναισθήματα είναι έντονα γύρω από κάθε Πανσέληνο, οπότε αφιέρωσε χρόνο πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις και δώσε προσοχή σε αυτό που έρχεται στο φως. Αυτό το φεγγάρι φέρνει νέες πληροφορίες, ένα σημείο καμπής ή ένα αποκορύφωμα γύρω από ένα πρακτικό, ιδιοκτησιακό, επιχειρηματικό ή οικονομικό θέμα. Εμπίπτει σε έναν άξονα που σχετίζεται με τα ταλέντα, τους πόρους και τις στενές σχέσεις και νέα συναισθήματα ή ανακαλύψεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από αυτά τα πράγματα. Μπορεί να υπάρξει ένας διακανονισμός σε κάτι που οφείλεις.

Ζυγός
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο φως προσωπικά θέματα και θέματα σχέσεων. Ένα είδος αντιπαράθεσης θα μπορούσε να είναι η αφορμή για να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει στις σχέσεις σου. Κάνεις πολλά για τους άλλους αυτές τις μέρες και είναι βέβαιο ότι θα αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου για ανεξαρτησία και περισσότερο προσωπικό χρόνο. Αυτό το φεγγάρι φέρνει θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και μακροχρόνια ζητήματα ή έργα στο προσκήνιο. Απόφυγε να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα και κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου μέχρι να φτάσεις σε μια κατάσταση εσωτερικής βεβαιότητας.

Σκορπιός
Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει ένα επαγγελματικό ή ένα προσωπικό θέμα. Αυτό που έρχεται στο φως τώρα σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις την πορεία σου παρακάτω. Προσωρινά ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις λίγο χαμένη, καθώς τα συναισθήματά σου είναι λίγο ασαφή. Υπάρχει και περίπτωση να επανέλθουν στοιχεία του παρελθόντος που δεν έχουν ξεπεραστεί. Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει έντονα στην επιφάνεια την ανάγκη σου για ελεύθερο χρόνο και για ξεκούραση. Χρειάζεσαι μια ανάσα, ιδιαίτερα εάν πρόσφατα πίεσες πολύ σκληρά τον εαυτό σου.

Τοξότης
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να προκαλέσει έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική σου ζωή. Θα ρίξει φως σε μια φιλία ή σε ένα ρομαντικό θέμα που σε απασχολεί και τα συναισθήματα σου θα είναι δύσκολο να αγνοηθούν. Είναι μια στιγμή προκλήσεων και μια στιγμή που αναγνωρίζεις την ανάγκη σου για συνύπαρξη και για στήριξη από τους άλλους. Αυτό το φεγγάρι φέρνει επίσης στο φως κρυμμένα συναισθήματα ή πόρους και θα σε κάνουν να αισθανθείς εξαγνισμένη και ενδυναμωμένη. Οι άνθρωποι τείνουν να υπερβάλλουν ή να δημιουργούν ένα δράμα τώρα, οπότε αφιέρωσε χρόνο και παρατήρησε καλά πριν αναλάβεις δράση.

Αιγόκερος
Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και σου υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σου, αφού είχες εστιάσει όλη σου την προσοχή στην προσωπική σου ζωή. Οι επιδόσεις, η καριέρα, η φήμη και οι ευθύνες σου έρχονται στο επίκεντρο. Αυτή η Πανσέληνος σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις ένα πράγμα τη φορά και όχι όλα μαζί. Στόχος είναι να αναγνωρίσεις τα καινούρια συναισθήματα που απελευθερώνονται σήμερα, καλό είναι όμως να τα αναλύσεις λίγο πριν αναλάβεις δράση.

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος υπογραμμίζει την ανάγκη σου για σύνδεση με τον έξω κόσμο. Μπορεί να προκαλέσει μια συνειδητοποίηση σχετικά με το πως οι συμπεριφορές σου επηρεάζουν την πορεία της ζωής σου. Ίσως νιώσεις ξαφνική επιθυμία να εγκαταλείψεις τη συνηθισμένη σου ρουτίνα ή να κάνεις κάτι πιο αναζωογονητικό, ουσιαστικό και επιβεβαιωτικό. Αυτό το φεγγάρι μπορεί επίσης να φέρει μια ιδέα ή ένα έργο σε πλήρη άνθιση. Επιδίωξε το μέτρο, θέτοντας όρια και προτεραιότητες καθώς ο χειρότερος εχθρός σου αυτήν τη στιγμή θα μπορούσε να είναι η τάση σου για υπερβολές.

Ιχθείς
Η σημερινή Πανσέληνος σε στρέφει προς τα μέσα. Φέρνει έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια και σου αποκαλύπτει πόσο ανάγκη έχεις κάποιον. Επίσης, αντιλαμβάνεσαι τώρα πόσο χρειάζεσαι την υποστήριξη από τους άλλους, είτε αυτή είναι συναισθηματική είτε οικονομική. Η ισορροπία δυνάμεων σε μια σχέση είναι σημαντική. Είναι καιρός πια να θελήσεις να απελευθερωθείς από ένα βάρος που σε καταπιέζει τον τελευταίο καιρό. Με τη σημερινή Πανσέληνο τα συναισθηματικά είναι πολύ έντονα.