Όλοι οι δρόμοι εν όψει εκλογών οδηγούν στην ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων – Μεσσαπίων κι όχι τυχαία βέβαια

Δεν είναι μόνο το γεγονός πως πρόκειται για τη μοναδική ΔΗΜ.ΤΟ της Εύβοιας που διατηρεί γραφεία, για να λειτουργεί και να μπορεί να έχει επαφή ουσιαστική με τη βάση του κόμματος και τους πολίτες, είναι κυρίως για τη δυναμική της συγκεκριμένης τοπικής οργάνωσης της ΝΔ. Αλλά κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στα στελέχη της και κυρίως στον πρόεδρό της Μιχάλη Καλαβρή. Είναι ο άνθρωπος που λόγω εμπειρίας και ιδιοσυγκρασίας, πετυχαίνει τις ισορροπίες μεταξύ των κομματικών μελών, έχει κερδίσει τον σεβασμό, ακόμα και πολιτικών αντιπάλων του, και φυσικά ξέρει από εκλογές!

Αναμενόμενο λοιπόν αυτή την περίοδο, να δέχεται επισκέψεις υποψήφιων και άλλων προέδρων ΔΗΜ.ΤΟ της Εύβοιας, οι οποίοι θέλουν την συμβολή και συμβουλή του στον αγώνα τους.

Μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ κ. Στέλιος Καρβελάς, που βρέθηκε χτες εκεί και συνομίλησε με τον πρόεδρο και  τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για τα προβλήματα του τόπου, αλλά και για την εκλογική μάχη που έρχεται.

Εκεί ήταν και ο πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ Άννας,  κ. Βασίλης Στάμου, ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Καλαβρή,  για θέματα της επιτροπής Αγροτικών φορέων Ευβοίας, όπου συμμετέχουν και οι δύο.