Μαντήλι κούνησε στη Βάκα και ο Γιάννης Μακρίδης – Κατέθεσε την ανεξαρτητοποίησή του ο Πρόεδρος Λαμψάκου

Νέο πλήγμα για το συνδυασμό της Έλενας Βάκα, που βλέπει τα πρωτοκλασάτα της στελέχη να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον. Δήλωση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε και ο Γιάννης Μακρίδης, μέχρι πρότινος Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμψάκου.

Στην δήλωσή του αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ανεξαρτητοποιηθεί και κάνει λόγο για αθέτηση υποσχέσεων της Έλενας Βάκα, γεγονός που οδήγησε στην υποβάθμιση της κοινότητας.

Διαβάστε ολόκληρη την ανεξαρτητοποίηση του κ.Μακρίδη.

“Προς την Δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να δηλώσω την ανεξαρτητοποίηση μου από το Συνδυασμό «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα», παραμένοντας ως Σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Νέας Λαμψάκου ως Τοπικός Σύμβουλος.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο ως ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος να αγωνίζομαι για το συμφέρον του τόπου μας.
Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες και τις πίεσεις να υλοποιηθούν όσα η επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα υποσχέθηκε για την αναβάθμιση της Κοινότητάς μας, ελάχιστα έγιναν πράξη.
Η απόφαση μου οφείλεται στις καθαρά προσωπικές επιλογές της Δημάρχου που οδήγησαν στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας, καθώς εκτός από μια παιδική χαρά και δυο ημιτελή έργα και ασφαλτοστρώσεις οδών κανένα άλλο σημαντικό έργο αναπτυξης δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε καν έργα για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων. Η αθέτηση των υποσχέσεων της επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής είναι ο βασικός λόγος της αποχώρησής μου από το Συνδυασμό «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα»”.